Ντοκιμαντέρ «Παύλος Κοντίδης, ο Πρώτος Ολυμπιονίκης της Κύπρου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντοκιμαντέρ «Παύλος Κοντίδης, ο Πρώτος Ολυμπιονίκης της Κύπρου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Tην ερχόμενη Παρασκευή, 26 Ιουλίου, ημέρα της Τελετής Έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων όπου ο Παύλος Κοντίδης μετέχει για πέμπτη φορά στην καριέρα του, θα προβληθεί στις 19:00 από το ΡΙΚ 1 το ντοκιμαντέρ «Παύλος Κοντίδης, ο Πρώτος Ολυμπιονίκης της Κύπρου».

Μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στο Σπλιτ, αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της προετοιμασίας του στην κροατική πόλη.

Το ντοκιμαντέρ επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Άντρη Κασάπη, ενώ στο συνεργείο του ΡΙΚ, που ταξίδεψε στην Κροατία, συμμετείχαν επίσης η Άντρεα Αγγελίδου (παραγωγός) και ο Χρίστος Φουρλής (οπερατέρ).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανδρέας Γεωργίου στο OMONOIA TV: «Κόκκινη στον Γκλάβτσιτς - Σωστά μέτρησε το 1-1 - Έπρεπε να μετρήσει το 2-2» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανδρέας Γεωργίου στο OMONOIA TV: «Κόκκινη στον Γκλάβτσιτς - Σωστά μέτρησε το 1-1 - Έπρεπε να μετρήσει το 2-2» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με την έκτακτη εκπομπή «Ανάλυση Διαιτησίας» του OMONOIA TV, για τα χθεσινά ματς του κυπέλλου, αλλά και για το εξ αναβολής ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα στην Πάφο και τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS