«Bόμβα» από τη Daily Mail - Κάνει λόγο για συμφωνία του Ντε Μπρόινε με την Αλ Ιτιχάντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Bόμβα» από τη Daily Mail - Κάνει λόγο για συμφωνία του Ντε Μπρόινε με την Αλ Ιτιχάντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε προφορική συμφωνία με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε φέρεται να έχει έρθει η Αλ-Ιτιχάντ, σύμφωνα με την αγγλική Daily Mail!

Την τελευταία του σεζόν στην Premier League φαίνεται ότι θα διανύσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Το συμβόλαιο του σπουδαίου Βέλγου χαφ με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2025 με αρκετές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να τον έχουν εδώ και αρκετό καιρό στα ραντάρ τους, την στιγμή που οι «πολίτες» κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσουν στο «Etihad».

Ωστόσο η Daily Mail, αναφέρει ότι ο Ντε Μπρόινε μετά από 10 σχεδόν χρόνια στη Σίτι, έχει δελεαστεί από ένα παχυλό συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ και δεν αποκλείεται το 2025 να γίνει κάτοικος της Τζέντα!

Θυμίζουμε ότι ο Ντε Μπρόινε αγωνίζεται στη Σίτι από το καλοκαίρι του 2015 και έκτοτε έχει καταγράψει 382 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 102 τέρματα και μοιράζοντας 170 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.