Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς, του 21χρονου διεθνή Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού Yerson Chacon.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Deportivo Táchira για την απόκτηση με δανεισμό 1 χρόνου, με οψιόν αγοράς, του 21χρονου διεθνή Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού Yerson Chacon.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Ο Yerson Chacon ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Deportivo Táchira, με την φανέλα της οποίας έχει πραγματοποιήσει 139 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 25 γκολ και έχει... μοιράσει 19 ασσίστ.
Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Βενεζουέλας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 1 παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών».

Η Ομόνοια έδειξε αδυναμίες στα φιλικά παιχνίδια αλλά εκείνο που μετράει είναι τα επίσημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 20:14
Η ΑΕΚ πάει στην Σερβία για να ολοκληρώσει την πρόκριση με δύο βασικά συστατικά
13/07 @ 16:22
Με μακροσκελή ανάρτηση του στο Instagram, ο Ισπανός εξτρέμ, Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, αποχαιρετά τον κόσμο της ΑΕΚ Λάρνακας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το χρονικό διάστημα που φόρεσε την κιτρινοπράσινη φανέλα.
12/07 @ 15:36
Η ενημέρωση.
12/07 @ 14:25
Η ΑΕΚ πήρε το... λιγότερο από όσα έδωσε κόντρα στην Παρτίζαν και καλείται να διαφυλάξει το προβάδισμα.
11/07 @ 11:38
Πέρσι τέτοια εποχή, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ζλάταν Αλομέροβιτς, είχε κάνει... εφιαλτικό ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ουγγρική Πάκσι, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
11/07 @ 11:14
Δεν μπορούσε να πιστέψει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Καμπρέρα στο ψεσινό ματς με την Παρτιζάν, μόλις στο πρώτο λεπτό.
BEST OF THEMASPORTS