Σενάριο για τον Βάσκες της Μοντερέι και την ΑΕΚ

Σενάριο για τον Βάσκες της Μοντερέι και την ΑΕΚ

Μεξικανικό σενάριο, του οποίου, βέβαια, η βάση ελέγχεται, αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον φορ της Μοντερέι, Μπράντον Βάσκες.

Η Μοντερέι τον είχε πάρει τον Δεκέμβριο με σχεδόν 7 εκατ. ευρώ από το Σινσινάτι και η μεξικανική ομάδα φέρεται να αξιώνει 12 εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσει. Με τη Μοντερέι ο Βάσκες μετράει 30 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ με τη Σινσινάτι από την οποία αποκτήθηκε είχε πραγματοποιήσει 127 εμφανίσεις, με 43 γκολ και 15 ασίστ.

 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τσαμπουκά και ωριμότητα: Ο μικρός που κερδίζει τον Μπεργκ αλλά και τους Ομονοιάτες!

Με τσαμπουκά και ωριμότητα: Ο μικρός που κερδίζει τον Μπεργκ αλλά και τους Ομονοιάτες!

Ο Παναγιώτης Ανδρέου ξεχώρισε στην τελευταία αναμέτρηση της Ομόνοιας, κερδίζοντας επαίνους ακόμη και από τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος τον χαρακτήρισε «εξαιρετικά χρήσιμο» για την ομάδα. Η δημόσια αναγνώριση του Νορβηγού τεχνικού επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής στον 19χρονο μέσο σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων.