Σενάριο για τον Βάσκες της Μοντερέι και την ΑΕΚ

Σενάριο για τον Βάσκες της Μοντερέι και την ΑΕΚ

Μεξικανικό σενάριο, του οποίου, βέβαια, η βάση ελέγχεται, αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον φορ της Μοντερέι, Μπράντον Βάσκες.

Η Μοντερέι τον είχε πάρει τον Δεκέμβριο με σχεδόν 7 εκατ. ευρώ από το Σινσινάτι και η μεξικανική ομάδα φέρεται να αξιώνει 12 εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσει. Με τη Μοντερέι ο Βάσκες μετράει 30 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ με τη Σινσινάτι από την οποία αποκτήθηκε είχε πραγματοποιήσει 127 εμφανίσεις, με 43 γκολ και 15 ασίστ.

 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!