Η Μπράντι Λοβ ανέβασε φωτογραφία με μπλούζα του Παναθηναϊκού

Η Μπράντι Λοβ ανέβασε φωτογραφία με μπλούζα του Παναθηναϊκού

Η διάσημη πορνοστάρ, Μπράντι Λοβ, που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανέβασε φωτογραφία με μπλούζα του Παναθηναϊκού.

Φωτογραφία... επτά αστέρων ανέβασε η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

 

Η 51χρονη βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά είχε ένα ατύχημα με βάρκα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται αυτό το διάστημα.

 

Η Λοβ ανέβασε μία φωτογραφία το νοσοκομείο που βρίσκεται στη χώρα μας και φορούσε μια πράσινη φανέλα των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

 

«Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας», ανέφερε στο viral post της στα social media.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτή είναι η επιστολή της Αστυνομίας για τιμωρία της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτή είναι η επιστολή της Αστυνομίας για τιμωρία της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΑΕΛ Λεμεσού προχώρησε στη δημοσιοποίηση της επιστολής της Αστυνομίας Κύπρου κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης του Προέδρου της, κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου. Πρόκειται για έγγραφο που απευθύνεται προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και περιλαμβάνει εισήγηση για επιβολή τιμωρίας εις βάρος της ομάδας, γεγονός που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου.