Απίθανο ματς - Στον τελικό του Nations League η Ισπανία, 5-4 την Γαλλία
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα που αγωνίζεται ο Κύπριος διεθνής μπακ, Νικόλας Ιωάννου και έχει στον πάγκο της τον Σεσκ Φάμπρεγας, συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της, αφού μετά τη συμφωνία της με τον Ραφαέλ Βαράν, τα ιταλικά Μέσα μεταδίδουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα βρει με δύο ακόμα σημαντικά ονόματα!
Ο λόγος για τους Πέπε Ρέινα και Αλμπέρτο Μορένο, πολύπειρους Ισπανούς οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τη Βιγιαρεάλ.
Από τη μία, ο 41χρονος τερματοφύλακας φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην Ιταλία, έχοντας υπερασπιστεί στο παρελθόν τις εστίες των Νάπολι, Μίλαν και Λάτσιο, ενώ από την άλλη, ο 32χρονος αριστερός μπακ είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά τις παρουσίες τους σε Σεβίλλη, Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ.
Πηγή: sport-fm.gr