Ο Λουίς Φίγκο δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες που δέχτηκε, για μη χειραψία του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πριν από το φιλικό των Legends με τους UEFA All Stars και δημοσίευσε σχετική φωτογραφία, συνοδευόμενη από καυστικό μήνυμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αγώνας των Legends 2004 με τους UEFA All Stars επανέφερε υπέροχες αναμνήσεις στους Έλληνες φιλάθλους από το παρελθόν και δη από τον θρίαμβο στην Πορτογαλία πριν από 20 χρόνια, ωστόσο έφερε και μία μικρή γκρίνια.
Αυτό είχε να κάνει με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Λουίς Φίγκο που βρέθηκαν στη σέντρα για την καθιερωμένη χειραψία, με τον Πορτογάλο να δίνει αρχικά το χέρι του στον "Ζαγόρ" αλλά τη στιγμή που διάλεξαν εστίες και ο άλλοτε κάπτεν σήκωσε το χέρι του για να κάνει πάλι χειραψία μαζί του, δεν αντιλήφθηκε την κίνηση και δεν ανταπέδωσε.
Σε ερώτηση που δέχτηκε από Έλληνα φίλαθλο για το περιστατικό, ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ίντερ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως απέφυγε να χαιρετήσει τον "Ζαγόρ", ενώ μετά από λίγες ώρες "επανήλθε", για να λήξει μια και καλή το θέμα που δημιουργήθηκε από το... πουθενά.
"Για τους χαζούς", ήταν οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε, για να τις συνοδεύσει ως λεζάντα σε φωτογραφία με τον θερμό χαιρετισμό του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λίγο πριν από τη σέντρα του σπουδαίου επετειακού αγώνα.

Πηγή: sport24.gr
Στο προηγούμενο ματς ρεπορτάζ για τον Απόλλωνα, σας ενημερώσαμε ότι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «κυανόλευκοι» για την επίθεση, είναι ο 29χρονος δεξιός μπακ-χαφ Μάρκους Κόκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλλική Ναντ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/07 @ 09:00
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
11/07 @ 00:15
Η Ελβετία ισοφάρισε σε 1-1 τη Φινλανδία στις καθυστερήσεις και πέρασε στα προημιτελικά του Euro γυναικών μαζί με τη Νορβηγία.
10/07 @ 16:05
Αλματώδη άνοδο 15 θέσεων στο FIFA Coca Cola Men's Ranking έχει πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα με τη συμπλήρωση ενός αγωνιστικού έτους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της.
10/07 @ 00:45
Με εμφατικό τρόπο, Γαλλία και Αγγλία σάρωσαν αντίστοιχα 4-1 και 4-0 Ουαλία κι Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro γυναικών κι ετοιμάζονται για τους «16».
09/07 @ 08:26
Η Σουηδία επικράτησε 3-0 της Πολωνίας και πέρασε στα προημιτελικά του Euro γυναικών.
07/07 @ 08:40
Ο Ποτσετίνο τα έβαλε με τη διαιτησία για τρεις φάσεις-κλειδιά στον τελικό του Gold Cup με το Μεξικό. «Ήταν πέναλτι για εμάς, έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ», δήλωσε με ένταση.
BEST OF THEMASPORTS