Πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Πένθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου

Πένθος στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας, Μιχάλης Μιχαήλ.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον απροσδόκητο θάνατο του Μιχάλη Μιχαήλ, του αγαπημένου Προέδρου του σωματείου της ΑΠΕΑ FC.

Η αφοσίωση, το πάθος και η αγάπη του για την ομάδα, θα μείνουν για πάντα χαραγμενες στη μνήμη όλων μας. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι δίπλα στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στη γυναίκα του και τις κόρες του.

Ο Μιχάλης θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας και η κληρονομιά που μας αφήνει θα αποτελεί για εμάς το φάρο για να συνεχίσουμε.

Αναπαύσου εν ειρήνη Πρόεδρε Μιχάλη Μιχαήλ».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη APEA FC (@akrotirifc)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!