Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία, με τον Σουηδό διεθνή μέσο Marcus Rohden για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Σουηδό διεθνή μέσο Marcus Rohden για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής.
O Μarcus Rohden ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Elfsborg, με την οποία πραγματοποίησε 167 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 34 γκολ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλία με τις FC Crotone (94 συμμετοχές, 7 γκολ) και Frosinone Calcio (120 συμμετοχές, 10 γκολ). Στην λήξασα σεζόν (2023/24) αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Fath Karagumruk, πραγματοποιώντας 38 συμμετοχές και σκοράροντας 4 γκολ.
Είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας (19 συμμετοχές, 2 γκολ)».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 16:24
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ισπανίνα παραχώρησε ο Πέρε Πονς.
31/05 @ 16:08
30 Χρόνια, 11 Θρύλοι της ΑΕΚ... Η ομάδα της Λάρνακας κάτι ετοιμάζει και το προϊδεάζει με βίντεο:
31/05 @ 16:07
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 13:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ.
31/05 @ 12:22
Η ΑΕΚ με τον Ιμανόλ Ιδιάκε μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς της στην πρώτη κατηγορία
31/05 @ 09:55
Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ανανέωσε με την ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα
BEST OF THEMASPORTS