Πόλυς ΧαραλάμπουςΞεκαθαρίζει προσεχώς σε ποια ομάδα θα πάει δανεικός ο Μιχάλης Κολιάς, ο οποίος ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα, ότι είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι ο εξελίξιμος επιθετικός, να τεθεί υπο τις διαταγές του Λιάσου Λουκά στην ομάδα Freedom 23 ENY Διγενής Ύψωνα (Β’ κατηγορίας).
Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες πρώτης κατηγορίας, αποφασίζει σύντομα ο παίχτης, αν θα περιμένει ή θα υπογράψει στην ομάδα του Ύψωνα.
Τις προσεχείς μέρες θα προκύψουν εξελίξεις και για άλλα παιδιά, που ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων. Μερικά παιδιά της Β’ ομάδας, θα πάνε προετοιμασία και θα αποφασίσει στην πορεία ο Κόλμαν, ποιοι θα μείνουν στο ρόστερ.
Επειδή ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, είναι ακόμα στα μέσα του δρόμου, χθες στην πρώτη προπόνηση πήγαν αρκετοί νεαροί παίχτες.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές έκαναν ντεμπούτο στην αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 14:36
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκης Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης.
14/05 @ 10:55
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης
13/05 @ 17:27
Στην ΑΕΛ είναι στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή.
13/05 @ 14:26
Το όνομα του Blagoja Milevski είναι στους υπψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ
13/05 @ 18:18
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Αναφέρθηκε στους Χρύση Μιχαήλ και Μάριο Νεοφύτου πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και όταν σκόραραν εναντίον της ομάδας.
13/05 @ 17:54
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο και στον κάλαθο που του ήρθε στο κεφάλι.
BEST OF THEMASPORTS