Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/07) στο προπονητικό ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, κ. Αντριάν Γκούλα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην πρώτη συνάντηση ο Σλοβάκος τεχνικός αφού συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές, ανέλυσε κάποια από τα πλάνα του και το αγωνιστικό του στιλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη θα ακολουθήσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Απόλλωνας θα εγκατασταθεί στις Πλάτρες, όπου θα παραμείνει το διάστημα 15-27 Ιουλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης.





Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/09 @ 18:18
Ο Απόλλωνας προέρχεται από βαριές ήττες κι ψάχνει... σωσίβιο για να μην μείνει στο -9 από την κορυφή τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.
08/09 @ 11:00
Ο Ζαχαρίας Άδωνη μένει στο ρόστερ του Απόλλωνα. Εκτός απρόοπτου θα «εξαντλήσει» το συμβόλαιο που έχει με τους κυανόλευκους της Λεμεσού, μέχρι τον Μάη του 2026.
06/09 @ 18:57
Προχώρησαν με την περίπτωση του Marcelino Carreazo στον Απόλλωνα.
04/09 @ 12:25
Βγήκε κι άλλο όνομα στη δημοσιότητα, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος για ένταξη στον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό-Βενεζουελάνο Μαρσελίνιο Καρεάζο.
04/09 @ 10:00
Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα για τον Νόβιτσα Εράκοβιτς της Ομόνοιας προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
04/09 @ 08:05
Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα, μετα τον «κάζο» του Απόλλωνα με την ομάδα Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα στο γήπεδο «Άλφαμέγα».
BEST OF THEMASPORTS