Η Ομόνοια σήμερα (6/7, 19:00) δίνει τον πρώτο της φιλικό αγώνα επί πολωνικού εδάφους απέναντι στην MKS Cracovia.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συστήνεται λοιπόν στους Ομονοιάτες ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μαζί του τα και τα τελευταία αποκτήματα των πρασίνων, Εβάντρο Κόστα, Μασούρας, Μάριτς και Ντιουνκού, όπου αναμένεται να πάρουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά.
Σε μια άλλη εξέλιξη χθες τα μεσάνυκτα ενσωματώθηκε με την αποστολή στην Πολωνία ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, Φίλιπ Ελάντερ.
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από το κανάλι της ομάδας, ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
29/05 @ 14:55
Ο Λοΐζος Λοΐζου έκανε εξαιρετική σεζόν και με τον Μπεργκ πλέον στο τιμόνι πάει για πολύ καλύτερα πράγματα
BEST OF THEMASPORTS