Tο μέλος του τμήματος επικοινωνίας της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ’ το κλίμα και τις εγκαταστάσεις στην Αυστρία. Τα φιλικά και τα αποτελέσματα είναι για τον προπονητή, μείναμε μακριά από τραυματισμούς και πλέον επιστρέψαμε για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την Έλφσμποργκ: «Ένα απ’ τα δύσκολα που θα συναντήσουμε είναι το γήπεδο με τον τεχνητό χλοοτάπητα και απ’ τη στιγμή που έχουμε τέτοιο γήπεδο στις εγκαταστάσεις μας θα είναι σημαντικό».

Για το πότε φεύγει η αποστολή για Σουηδία: «Τρίτη φεύγει η αποστολή και Πέμπτη θα έρθει ο κόσμος. Δυστυχώς δεν κατέστη να βρούμε δεύτερη πτήση παρά το γεγονός πως υπήρχε τεράστιο ενδιαφέρον».

Για το γεγονός πως η τιμή ήταν πολύ χαμηλή: «Ναι ήταν εξαιρετική τιμή και τη διαφορά την κάλυψε η διοίκηση και οι χορηγοί μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Για τον Κορέια και τους Κύπριους: «Ήρθε σε καλή ηλικία, με καλές εμπειρίες και περιμένουμε πολλά απ’ τον συγκεκριμένο παίκτη. Την ίδια ώρα ενισχύσαμε το Κυπριακό στοιχείο με καλούς παίκτες όπως ο Πηλέας, ο Ηλία και ο Μιχαήλ».

Για τον Ίβουσιτς: «Θα θέλαμε να πάει πιο μακριά στο Euro αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Ήρθε και ενσωματώθηκε με την αποστολή και την προετοιμασία».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Δεν θα φέρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή για το θεαθήναι. Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και η ομάδα αξιολογεί πολλούς ποδοσφαιριστές».

Για τον νεαρό Ράφαελ Ποντέλο και τους παίκτες που πέρασαν από δοκιμαστικά: «Για τους παίκτες που πέρασαν από δοκιμαστικά δεν έχουμε κάτι προς ανακοίνωση για την ώρα, ενώ για τον Ράφαελ Ποντέλο είναι όνομα που βγήκε απ’ την Πορτογαλία δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι».

Για το αν υπάρχει κενό στην ομάδα: «Όχι δεν υπάρχει κάποιο κενό στο οργανόγραμμα της ομάδας κι αυτό που βλέπουμε είναι να ενισχυθούμε ποιοτικά χωρίς να βλέπουμε συγκεκριμένη θέση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Έλφσμποργκ, όμως ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
08/07 @ 12:47

Παλιούρας: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Έλφσμποργκ, όμως ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του πρώτου ιστορικού ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας του που... πλησιάζει (σ.σ. στις 11/07)!

Μετράνε αντίστροφα στην Πάφο για την πρώτη μάχη με την Έλφσμποργκ...-ThemaSports
07/07 @ 20:45

Μετράνε αντίστροφα στην Πάφο για την πρώτη μάχη με την Έλφσμποργκ...

Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση στην Πάφος FC, για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της, όπου αντίπαλος θα είναι η Σουηδική Έλφσμποργκ στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ισραηλινοί στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ (Φωτογραφία)-ThemaSports
07/07 @ 12:35

Ισραηλινοί στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ (Φωτογραφία)

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τους διαιτητές στον επαναληπτικό αγώνα της Πάφου

Μαικλ Μπάιντο: «Αν έρθει η κατάλληλη ομάδα θα φύγω:-ThemaSports
07/07 @ 09:45

Μαικλ Μπάιντο: «Αν έρθει η κατάλληλη ομάδα θα φύγω:

Έρχεται μεταγραφή μεγάλη για το αστέρι της Έλφσμποργκ

«Μετράμε αντίστροφα»-ThemaSports
06/07 @ 22:23

«Μετράμε αντίστροφα»

Ανάρτηση από την Πάφο, με φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας.

Συνέχεια στις ψηλές πτήσεις -ThemaSports
07/07 @ 11:41

Συνέχεια στις ψηλές πτήσεις

Άκρως θετική η εικόνα της Πάφου στα φιλικά παιχνίδια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ