Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή Μάγιερ: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετή υπομονή, γιατί αυτές οι δύο τελευταίες περιπτώσεις, σε σχέση με τον σχεδιασμό που έχουμε, γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολες. Είναι δύσκολες γιατί στοχεύουμε σε κάποιους παίκτες που θεωρούμε πως είναι επιλογές ενδεκάδας. Παίκτες που έχουν πολλές προτάσεις στα χεριά τους. Παρουσιάσαμε στον ποδοσφαιριστή τη δική μας προοπτική και τους στόχος μας. Ο ίδιος θεώρησε ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, γιατί του δίνει κάποια κίνητρα που δεν είχε στην προηγούμενη του ομάδα. Δεν ξέρω από πότε έχει να έρθει στην Κύπρο παίκτης που έπαιξε στην Εθνική Γερμανίας. Ένας ποδοσφαιριστής που σαφώς μπορεί να αλλάξει τη διάσταση ενός αγώνα».

Για το αν θεωρείται οικονομική υπέρβαση: «Είναι ένα συμβόλαιο σχετικό με τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή. Έρχεται από το Ελβετικό πρωτάθλημα και όχι από Γερμάνια η Αγγλία. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε η τεράστια υπέρβαση. Είναι ένα καλό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή».

Για τον επιθετικό: «Κάναμε υπομονή αρκετές μέρες και κάνουμε ακόμη για τη θέση του επιθετικού. Το μεταγραφικό παζάρι μεταβάλλεται με τη μέρα. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα καλό όνομα στο εξωτερικό, κοιτάνε την επιλογή του ΑΠΟΕΛ και με αυτό τον τρόπο ήρθαμε σε συμφωνία με τον Μάγιερ».

Για το πότε θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Μάγιερ: «Ο ποδοσφαιριστής είναι στη Γερμάνια, σήμερα θα χρησιμοποίησει τη μέρα για τα δικά του προσωπικά διαδικαστικά και αναμένουμε το πράσινο φως για να του κλείσουμε το εισιτήριο για να πάει Σερβία. Αν καταφέρουμε να πάει το Σάββατο καλώς, αλλιώς θα δούμε τι θα κάνουμε με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο».

Για τον Ελ Αραμπί: «Με τον Ελ Αραμπι είπαμε ότι είμαστε κοντά εδώ και τρεις εβδομάδες. Ακόμη όμως δεν έχουμε οποιαδήποτε κατάληξη. Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν ξέρω ποιον θα κλείσουμε. Δεν είμαστε με το στυλό στο χέρι για υπογραφές. Μπορεί να είναι ποδοσφαιριστής που έχει ακουστεί, μπορεί και όχι. Θα κάνουμε υπομονή ακόμα δύο μέρες και μετά θα πράξουμε αναλόγως. Από Δευτέρας μπαίνουμε σε αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα: «Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες από τη δική μας πλευρά για το επόμενο τριήμερο, όμως δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Κάναμε αρκετή υπομονή, δεν θα το χαλάσουμε τώρα. Δεν μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα».

Για  το αν θα αποκτηθεί στόπερ: «Η πρώτη φάση είναι η συμπλήρωση των θέσεων που αφορούν τη λίστα Α. Προσθέσαμε και παίκτες στη λίστα Α. Ο προπονητής ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα δώσει τα συμπεράσματα του. Ήδη το ρόστερ αυτή την στιγμή αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές, 33 ο Μάιερ και 34 με τον επιθετικό. Θα πρέπει να αποφορτιστεί κάπως το ρόστερ. Θα δούμε ποια παιδιά θα δοθούν δανεικοί. Τα δεδομένα μας αυτή την στιγμή, είναι να συμπληρώσουμε το ρόστερ με έναν επιθετικό».

Για τους Μπέλετς και Ντβάλι: «Στις 11 του μήνα θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους».

Για Ντογκαλά και Δώνη: «Ο Δώνης όπως ανακοινώσαμε, είχε ενα κτύπημα στη μύτη και πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν τρεις μέρες που δεν έπρεπε να κάνει κάποια άσκηση. Μετά μπήκε σε μέρος της προπόνησης, θα αγωνίζεται είτε στις προπονήσεις, είτε αν κριθεί από τον προπονητή με προστατευτική μάσκα για τουλάχιστον ένα μήνα. Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις ο Ντογκαλά και αποφασίστηκε να μην πιεστεί. Από χθες μπήκε σε ένα άλλο πρόγραμμα συμμετέχοντας με την υπόλοιπη ομάδα, ίσως παίξει στο επόμενο φιλικό».

Για τον Τσεμπάκ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο φιλικό: «Είχε δεχθεί ένα κτύπημα. Θα δούμε σήμερα την κατάσταση του, δεν έχω ακόμη τη διάγνωση».

Για τη μετακίνηση οπαδών: «Η θέση μας είναι το 10% της μετακίνησης των οπαδών. Ο Υπουργός αυτό που εισηγείται είναι να παραμείνουμε στους 50 φίλαθλους μέχρι να πάνε τα νομοσχέδια στη Βουλή και να ψηφίσουν. Ως ΑΠΟΕΛ θεωρούμε πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει κανονικά με το 10%».

Για το γηπεδικό: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με επίσημη μορφή. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ είμαστε σε μία θέση που το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε τις αποφάσεις της οικογένειας του Ντίνου Ιορδάνου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/07 @ 20:07

Πάτησε γήπεδο ο Μάγιερ - Απόψε οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, βρίσκεται στην Σερβία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Κύπρου.

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)-ThemaSports
07/07 @ 09:00

Συστήνεται ο Μέγιερ (Φωτογραφίες)

Συνέντευξη στην Cablenet θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ

Στην Σερβία ο Μάιερ-ThemaSports
06/07 @ 23:35

Στην Σερβία ο Μάιερ

Ο Μαξ Μάιερ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, έφτασε στην Σερβία για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Δημοσίευμα για Favilli και ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
06/07 @ 22:21

Δημοσίευμα για Favilli και ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με την tuttomercatoweb.com ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει προσφορά σύντομα για τον Andrea Favilli.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ