Η in2bet επανήλθε δυναμικά στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, το Euro 2024, με νέες υπηρεσίες, νέα προϊόντα και καινοτομίες που αγκαλιάστηκαν από τους παίκτες του στοιχήματος. Μάλιστα, ίσως η μεγαλύτερη διαφορά στην εμπειρία των παικτών ήταν το Bet Builder, που είναι διαθέσιμο για όλα τα μεγάλα ματς του Euro και όχι μόνο!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλήσαμε με τον Ξένιο Λαζαρή, υπεύθυνο του Sportsbook της in2bet για τις καινοτομίες της εταιρείας.

Τι μπορείτε να μας πείτε για το Bet Builder, πως αλλάζει την εμπειρία των παικτών;

«Το bet builder αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και δημοφιλείς τρόπους στοιχηματισμού στις μέρες μας, ιδιαίτερα προσφιλής στους παίκτες που επιθυμούν να συνδυάσουν πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα σε ένα στοίχημα. Παρότι αυτή η δυνατότητα θεωρείται δεδομένη στις μέρες μας, δεν ήταν πάντα έτσι. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και την ανάγκη των παικτών για πιο εξατομικευμένα στοιχήματα, οι στοιχηματικές εταιρίες άρχισαν να προσφέρουν νέες λειτουργίες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους. Η in2bet είναι στο προσκήνιο της καινοτομίας και εισήγαγε το Bet Builder στο Euro 2024, μαζί με πολλές άλλες υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία των παικτών».

Πως λειτουργεί συγκεκριμένα; Είναι δύσκολο;

«Η λειτουργία του bet builder είναι απλή και ξεκάθαρη. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στο στοίχημά του γεγονότα από τον ίδιο αγώνα, όπως τελικό αποτέλεσμα, αριθμό τερμάτων, κάρτες και άλλα. Η τελική απόδοση διαμορφώνεται αυτόματα μόλις ολοκληρωθούν οι επιλογές. Για παράδειγμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στην νίκη του Ολυμπιακού, στο over 2.5 τέρματα και στο να βγουν 10 κόρνερ και πάνω».

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός Bet Builder;

«Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Bet Builder είναι η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων στοιχημάτων. Οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα, δημιουργώντας ένα ενιαίο στοίχημα που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Επίσης, παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για cash out».

Το Bet Builder προσφέρει σίγουρα ακόμα περισσότερες επιλογές στους παίκτες. Τι άλλο να περιμένουμε από την in2bet;

«Σίγουρα, το Bet Builder δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να απολαύσουν ένα διαφορετικό τρόπο στοιχήματος και κάνει τους αγώνες ακόμη πιο συναρπαστικούς με στοχευμένες επιλογές. Με τη σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων λειτουργιών και παρακολουθώντας προσεκτικά την εξέλιξη του αγώνα στον οποίο ποντάρουν, μπορούν να εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Όσο για τις νέες υπηρεσίες της in2bet, μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας, in2bet.com.cy, και θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα features που σας περιμένουν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Κλείνοντας είναι σημαντικό να αναφέρω ότι παραμένουμε πιστοί στο ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι και πάντοτε ενθαρρύνουμε τους παίκτες να θέτουν όρια, να ακολουθούν τους κανόνες και να θυμούνται ότι το στοίχημα θέλει όρια».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω η Γαλλία ή το Βέλγιο;-ThemaSports
01/07 @ 13:36

Μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω η Γαλλία ή το Βέλγιο;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;-ThemaSports
21/06 @ 13:54

Ολλανδία ή Γαλλία στην κορυφή;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Copa America: Καλοπληρωμένα μακροχρόνια στοιχήματα-ThemaSports
20/06 @ 15:15

Copa America: Καλοπληρωμένα μακροχρόνια στοιχήματα

Η στοιχηματική σκιαγράφηση του Κόπα Αμερικά με μακροχρόνια στοιχήματα από την ομάδα του footballholicscy, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

Κρίνονται πολλά σε 1ο & 2ο όμιλο!-ThemaSports
19/06 @ 11:05

Κρίνονται πολλά σε 1ο & 2ο όμιλο!

Στη σέντρα η 2η αγωνιστική του EURO με πολλά πράγματα να κρίνονται σε 1ο και 2ο όμιλο.

Οι ματσάρες Ισπανία-Ιταλία και Δανία-Αγγλία κρίνουν πολλά!-ThemaSports
20/06 @ 11:00

Οι ματσάρες Ισπανία-Ιταλία και Δανία-Αγγλία κρίνουν πολλά!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ