Μουσκάλλης: Η υπέρ-εμπορευματικοποίηση του Ποδοσφαίρου
Η υπέρ – εμπορευματικοποίηση του Ποδοσφαίρου και η μετατροπή του σε εμπορικό προϊόν , θα αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του , τις Αρχές και Αξίες του




Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια τόσο στον χώρο του αθλητισμού, όσο και της showbiz.
Το ζευγάρι ακόμα και 25 χρόνια μετά τον γάμο του φαίνεται απόλυτα ευτυχισμένο. Με αφορμή την επέτειό τους αποφάσισαν να αναβιώσουν την ημέρα της γαμήλιας τελετής, όπου και οι δύο ήταν ντυμένοι με εμβληματικό look σε μοβ χρώμα.
Συγκεκριμένα, οι δύο τους βρήκαν τα ρούχα τους από εκείνη την ημέρα, τα φόρεσαν και πόζαραν μαζί 25 χρόνια μετά.
"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμα μας κάνουν!", έγραψε η Βικτόρια στη λεζάντα του ποστ της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις