Να λοιπόν που έστω και στα 37 του, ο παικταράς Ιβάν Τρισκόφσκι θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του για ένα χρόνο από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο «οπλοστάσιο» του Κόλμαν και ο πολύπειρος Τρισκόφσκι!

Σε αυτή τη μακρά και επιτυχημένη πορεία του στην Κύπρο ο Τρισκόφκι, πέτυχε δεκάδες τέρματα και φυσικά, ούτε η ΑΕΛ ξέφυγε από την εκτελεστική του δεινότητα...

Ένα γκολ όμως που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ, είχε ξεχωριστή σημασία και για μερικές ημέρες, ξύπνησε τους... χειρότερους ΑΕΛίστικους εφιάλτες.

Αναφερόμαστε στο γκολ-μαχαιριά που πέτυχε στο 90'+4' του τρίτου αγώνα των πλέι-οφ της σεζόν 2011-2012 ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ένα τέρμα που σημειώθηκε δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας και το +5 με το οποίο η ΑΕΛ ουσιαστικά θα κλείδωνε το πολυπόθητο και ιστορικό πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια, έγινε +2 και μετέτρεψε το επόμενο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Λεμεσό, σε καθοριστικό ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ!

Ως γνωστό, εκείνη τη σεζόν η ΑΕΛ κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα και έσπασε την κατάρα, αλλά ειδικά εκείνη η εβδομάδα που μεσολάβησε από το γκολ του Τρισκόφσκι στο ΓΣΠ στο 94' μέχρι το καθοριστικό ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο την 4η αγωνιστική που έληξε 0-0 και διατήρησε την ΑΕΛ στην κορυφή, ήταν απίστευτα αγχωτικό και... ψυχοβγαλτικό για τους ΑΕΛίστες, πολλοί από τους οποίους τα είχαν βάψει μαύρα αμέσως μετά το γκολ του Βορειομακεδόνα τεχνικού στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ που έληξε 1-0 και «παραμιλούσαν» ότι το πρωτάθλημα χάθηκε.

Τα χρόνια βέβαια έχουν περάσει και πλέον οι ΑΕΛίστες περιμένουν από τον... δικό τους Τρισκόφσκι να τους ξεπληρώσει με αρκετά γκολ εκείνη τη λαχτάρα που τους προκάλεσε ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ!

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ με αυτές τις... γελοιότητες που καθορίζουν αγώνες-ThemaSports
01/07 @ 10:15

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ με αυτές τις... γελοιότητες που καθορίζουν αγώνες

Στο παιχνίδι Γερμανία-Δανία, είδαμε να ακυρώνεται γκολ της Δανίας, επειδή ο σκόρερ ήταν σύμφωνα με το VAR, οφσάιντ για κάτι... χιλιοστά! Ξαναλέμε... χιλιοστά, ούτε καν εκατοστά.

Παίκτης ψυχολογίας ο Μάριος Ηλία - Τρίτη ευκαιρία και... «φαρμακερή»;-ThemaSports
28/06 @ 23:16

Παίκτης ψυχολογίας ο Μάριος Ηλία - Τρίτη ευκαιρία και... «φαρμακερή»;

Μία ακόμα ευκαιρία για το... άλμα στην καριέρα του θα έχει ο Μάριος Ηλία μετά τη μεταγραφή του στην κυπελλούχο Πάφος FC.

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό-ThemaSports
26/06 @ 22:05

Να μειώσει αισθητά το... ποσοστό «αστοχίας» στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Όλα δείχνουν ότι μόνο... δύο από τους ξένους και κοινοτικούς παίκτες που είχε η ΑΕΛ στον Κατάλογο Α της περσινής σεζόν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου (2024-2025), ο Μεντόγεβιτς και ο Ντε Λούκας, αφού ο Μίντσεφ, ο... τρίτος της παρέας που «επιβίωσε», θα αποχωρήσει με μεταγραφή!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ