Κοντά στην απόκτηση του Στρακόσα η ΑΕΚ, καθώς προκύπτει πως η Ένωση βρίσκεται προ των πυλών της συμφωνίας με την Μπρέντφορντ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Μπρέντφορντ είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και η οριστική συμφωνά είναι πλέον προ των πυλών. Οι εκπρόσωποι του Στρακόσα έχουν βρει τη χρυσή τομή με τους Άγγλους για να ολοκληρωθεί η πώληση του παίκτη στην ΑΕΚ.

Έτσι με βάσει τα όσα προκύπτουν το θέμα είναι πολύ πιθανό να κλείσει θετικά για την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ημέρες με την ΑΕΚ να προσθέτει στο ρόστερ της έναν κίπερ που από μόλις δύο χρόνια ήταν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ-ThemaSports
06/07 @ 13:26

Αυτά ισχύουν με Τσέριν και Σπόραρ: Οι ενδιαφερόμενες, η προεδρική επιθυμία και τα 1.5 εκατ. ευρώ

Δεδομένα στο στόχαστρο των Μπολόνια και Ουντινέζε βρίσκεται ο Άνταμ Τσέριν, με ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού να αποτελέσει και μεταγραφική προτεραιότητά τους. Κάτι που αποτελεί για την Σλόβαν ο Άντραζ Σπόραρ. Πόσα ακριβώς είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους «πράσινους» οι πρωταθλητές Σλοβακίας.

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας-ThemaSports
06/07 @ 12:48

Υπογράφει ο Κεντζιόρα, ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ολλανδίας

Λευκός καπνός για τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για 2+1 χρόνια και να ενσωματωθεί από σήμερα (06/07) στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Οριστική η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Περέιρα-ThemaSports
06/07 @ 12:17

Οριστική η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Περέιρα

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος έρχεται για δύο χρόνια.

Κοντά σε Κοϊτά η ΑΕΚ!-ThemaSports
06/07 @ 09:53

Κοντά σε Κοϊτά η ΑΕΚ!

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Αμπουμπαρί Κοϊτά.

Ναυάγιο του Ελ Κααμπί με Φενέρμπαχτσε, ένας αντίπαλος λιγότερος για Ολυμπιακό!-ThemaSports
05/07 @ 23:35

Ναυάγιο του Ελ Κααμπί με Φενέρμπαχτσε, ένας αντίπαλος λιγότερος για Ολυμπιακό!

Τα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι γνωστά για τον Ολυμπιακό που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα πράγματα έχει ζητήσει ο Ισπανός τεχνικός και μεταξύ αυτών είναι η παραμονή ενός μεγάλου μέρους από το ρόστερ που κατέκτησε το Conference League. Και η διοίκηση κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αφού τρέχει αρκετά ζητήματα ταυτόχρονα. Αυτό των δανεικών που θέλει να διατηρήσει και του χρόνου (Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα), αυτό των ανανεώσεων (Φορτούνης, Μασούρας), αυτό των μεταγραφών και φυσικά εκείνο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"-ThemaSports
05/07 @ 15:12

Το "γράμμα" του Αλεξανδρή στον Ελ Κααμπί: "Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, ο Ολυμπιακός είναι στο σπίτι σου"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ