Με την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του “Baltic Sports Village” ολοκληρώθηκε η 2η μέρα τριπλών προπονήσεων στη Λετονία για τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με το πρόγραμμα προετοιμασίας, η δεύτερη εβδομάδα είναι η πλέον βαρυφορτωμένη για τους ποδοσφαιριστές αφού από τη Δευτέρα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, θα πραγματοποιήσουν 15 προπονήσεις σε διάστημα 5 ημερών.
Πάντως, οι καιρικές συνθήκες προσφέρονται για προπόνηση, με τη θερμοκρασία την Τρίτη να κυμαίνεται μεταξύ 18-21 βαθμούς Κελσίου.
Η μέρα ξεκίνησε και πάλι με πρωινό τρέξιμο στην παραλία, ενώ η 2η προπόνηση της ημέρας (10:30) περιλάμβανε ζέσταμα ενδυνάμωση και ασκήσεις τακτικής με τη μπάλα. Το απόγευμα η προπόνηση περιλάμβανε και πάλι ασκήσεις με τη μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα της.
Ο Ζακαρία Σάβο εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η πορεία της αποθεραπείας του αξιολογείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το ιατρικό τιμ της ομάδας.
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 17:36
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
16/07 @ 12:50
H ανακοίνωση του Άρη.
16/07 @ 11:26
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ρωτήθηκε για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόταση της ομάδας του για την απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή, αλλά και το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιασίν Μπουχάν.
15/07 @ 21:43
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Λεμεσού ενδιαφέρεται για τον Αφρικανό μέσο, με Γαλλικό διαβατήριο, Yacine Bourhane.
15/07 @ 10:27
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, για το ενδιαφέρον από την Κάιζερ Τσιφς για τον ακραίο επιθετικό του Άρη, Μιχλάλι Μαγιαμπέλα.
15/07 @ 10:00
Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Άρη:
BEST OF THEMASPORTS