Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

Η Ουρουγουάη νίκησε τις ΗΠΑ και έκανε το απόλυτο στον όμιλο, εξασφαλίζοντας την πρωτιά, ενώ ο Παναμάς που νίκησε 3-1 τη Βολιβία άφησε εκτός τους οικοδεσπότες του Copa America.

Μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε τις ΗΠΑ να αποκλείονται, ο Κρίστιαν Πούλισιτς κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές για να τους χαιρετήσει, με την κάμερα να πιάνει τον κύριο ρέφερι να αρνείται να δώσει το χέρι του στον αρχηγό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Κέβιν Ορτέγκα κράτησε τα χέρια πίσω από την πλάτη του, αγνοώντας τη χειραψία του Πούλισιτς. Η ΗΠΑ είχε παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι, ενώ μάλιστα, κι ο Πούλισιτς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ορτέγκα σε κάποια φάση του αγώνα.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πάτησε» τη Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε παράταση η Χάποελ Τελ Αβίβ

«Πάτησε» τη Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε παράταση η Χάποελ Τελ Αβίβ

Με ένα 16-0 σερί στην τρίτη περίοδο, η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε 76-69 τη Ρεάλ στην ουδέτερη Βουλγαρία στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας και μείωσε σε 2-1 τη σειρά.