Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Εθνικής Ισπανίας. Ο Νίκο Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε στην πρόκριση κόντρα στη Γεωργία, ενώ γενικά στο EURO 2024, η παρουσία του ξεχωρίζει. Και με τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στην Μπιλμπάο, δύσκολα θα συνεχίσει στη χώρα των Βάσκων!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει! Ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Νίκο Γουίλιαμς; Φυσικά, ο 21χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έως το καλοκαίρι του 2027, όμως η ρήτρα που προβλέπεται στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθιστά δύσκολη την παραμονή του στη χώρα των Βάσκων!

Έπειτα από μία ξεχωριστή χρονιά για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έφτασε στην κατάκτηση του Copa Del Rey, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας, στο EURO 2024.

Την περασμένη σεζόν, σε 37 συμμετοχές με τους Βάσκους, πέτυχε 8 τέρματα και μοίρασε 19 ασίστ. Η αξία του ανεκτίμητη, επομένως δεν είναι καθόλου παράλογο, το γεγονός ότι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε του έχει δώσει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι!

Μπορεί έως τώρα στα γήπεδα της Γερμανίας, να μην είχε κατορθώσει να συμμετάσχει σε κάποιο τέρμα της «φούρια ρόχα», ωστόσο η παρουσία του ήταν καταλυτική. Κόντρα στους Γεωργιανούς, είχε έρθει πια η στιγμή να πρωταγωνιστήσει.

Πρώτα έδωσε την ασίστ για το γκολ ισοφάρισης του Ρόδρι και έπειτα, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαμαρντασβίλι, εκτελώντας μέσα από την περιοχή για το 3-1.

Το τουρνουά έχει ακόμα δρόμο, αλλά ο Νίκο Γουίλιαμς μπορεί μόνο να ονειρεύεται. Και ίσως, θα πρέπει να αρχίσει να… οραματίζεται και την επόμενη φανέλα που θα φορέσει!

Το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο συμπεριλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στα 58 εκατομμύρια ευρώ! Το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ήδη μεγάλο, από διάφορες ομάδες. Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, το έχουν ήδη στο «ραντάρ» τους.

Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο νούμερο, θα είναι… θαύμα αν παραμείνει κάτοικος Μπιλμπάο. Κάτι που αυτή τη στιγμή, φαντάζει απίθανο!

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ!-ThemaSports
03/07 @ 17:30

Η Φενέρ πιέζει τον Ελ Κααμπί, τηλεφώνημα του Μουρίνιο στον Μαροκινό φορ!

Η πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η διορία που έδωσαν οι Τούρκοι στον Μαροκινό για να απαντήσει, το τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο και το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού από Σαουδαραβικούς συλλόγους.

Σενάρια από Ισραήλ για... Άλτμαν και Κύπρο!-ThemaSports
03/07 @ 16:22

Σενάρια από Ισραήλ για... Άλτμαν και Κύπρο!

Ισραηλινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιστροφή του Όμρι Άλτμαν στην Κύπρο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απομακρύνεται το 1/4 των υπαλλήλων του συλλόγου-ThemaSports
03/07 @ 16:05

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απομακρύνεται το 1/4 των υπαλλήλων του συλλόγου

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 25% των υπαλλήλων της ομάδας έπειτα από ενδελεχή αξιολόγησή τους, σε μία προσπάθεια μείωσης περιττών εξόδων.

Έβαλε τους... τίτλους τέλους ο Μίκαελ Ποτέ-ThemaSports
03/07 @ 13:15

Έβαλε τους... τίτλους τέλους ο Μίκαελ Ποτέ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, Μίκαελ Ποτέ, ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 39 ετών!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο-ThemaSports
02/07 @ 16:31

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που έκλαψε ήταν το κλάμα της μητέρας του στην εξέδρα - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν άντεξε όταν είδε το αγαπημένο του πρόσωπο σε κακή κατάσταση

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς-ThemaSports
02/07 @ 16:33

Copa America: Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πούλισιτς

Ο αρχηγός των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Ουρουγουάη πήγε να χαιρετήσει τον διαιτητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ