Σύμφωνα με σημερινό (01/07) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Ελλαδίτης επιθετικός, Νίκος Καρέλης, δέχθηκε δελεαστική πρόταση από Κυπριακή ομάδα και αναμένεται να την αποδεχθεί!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Δελεαστική πρόταση από κυπριακή ομάδα έχει δεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος απασχολεί και συλλόγους της Super League.

Ο 32χρονος φορ έπειτα από 3,5 σεζόν στον Παναιτωλικό, όπου κατέγραψε 93 συμμετοχές και 22 γκολ ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σύλλογοι της Super League βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του 32χρονου φορ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ο Καρέλης δέχθηκε και στο παρελθόν κρούσεις από τη «Μεγαλόνησο», όμως τούτη τη φορά βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που έχει δεχθεί, η οποία εκτός των άλλων τον καλύπτει οικονομικά, αφού το συμβόλαιο που του έχει προσφερθεί βρίσκεται κοντά στις 200.000 ευρώ.

Ο πρώην φορ της Γκενκ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 2 γκολ στο πρωτάθλημα και ισάριθμα στο Κύπελλο με τη φανέλα του Παναιτωλικού».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία Κούμα: Οι μετακινήσεις, η διαιτησία και άλλα - «Να απαλλαγούμε από τις μικροσωματειακές σκοπιμότητες»-ThemaSports
03/07 @ 12:05

Ομιλία Κούμα: Οι μετακινήσεις, η διαιτησία και άλλα - «Να απαλλαγούμε από τις μικροσωματειακές σκοπιμότητες»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

Αυτή είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της νέας περιόδου!-ThemaSports
03/07 @ 11:39

Αυτή είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της νέας περιόδου!

Δείτε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της νέας περιόδου (2024-2025), με την αυλαία να ανοίγει το Σάββατο 24 Αυγούστου του 2024!

Ολόκληρο το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της σεζόν 2024-2025-ThemaSports
03/07 @ 10:50

Ολόκληρο το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της σεζόν 2024-2025

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Ταξιδεύω για σένα - Οδοιπορικό στην ευρωπαϊκή πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 14:22

Ταξιδεύω για σένα - Οδοιπορικό στην ευρωπαϊκή πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εκπομπή «Ταξιδεύω για σένα» παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

AEΛ η ιστορία σε 12 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/07 @ 13:38

AEΛ η ιστορία σε 12 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γαλαζοκίτρινο τρελό στόρι ετοίμασε η FONBET για την ΑΕΛ...

 Έληξε η συμφωνία για κοινή πλατφόρμα – Πως επηρεάζονται οι συνδρομητές -ThemaSports
02/07 @ 13:31

Έληξε η συμφωνία για κοινή πλατφόρμα – Πως επηρεάζονται οι συνδρομητές

Πριν από τρεις μέρες (30/06/2024) έληξε η συμφωνία μεταξύ Cytavision, Cablenet, PrimeTel, για την λεγόμενη κοινή πλατφόρμα προβολής αθλητικού περιεχομένου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ