Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τζόναθαν Μόρσεϊ παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε μείωση απολαβών που του είχε προταθεί και αποχώρησε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Τζόναθαν Μόρσεϊ έχει μια θυελλώδη περίοδο πίσω του. Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Fotbollskanalen, ο 26χρονος είπε ότι δεν είχε λάβει όλα τα χρήματα από ορισμένες πρώην ομάδες του, όπως η Κιέβο Βερόνα και η Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου μήνυσε την τελευταία και του απονεμήθηκε το δικαίωμα από τη FIFA.

Από την αρχή της περασμένης σεζόν, ο Μόρσεϊ ανήκει στην κυπριακή ΑΕΛ Λεμεσού -με την οποία όμως έλυσε το συμβόλαιό του νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος ήθελε να μειώσει το κόστος μισθών ενόψει της ερχόμενης σεζόν, κάτι που δεν έτυχε καλής υποδοχής από τον 26χρονο.

- Δεν ήταν επιλογή. Ο σύλλογος είχε κάποιες δυσκολίες με τα χρήματα και πολλοί παίκτες χρειάστηκε να κάνουν περικοπές στους μισθούς. Αυτή (η ΑΕΛ Λεμεσού) έχει σπάσει με τη μισή θέση σχεδόν, λέει ο Μόρσεϊ.


Η παραμονή στην Κύπρο ήταν λοιπόν μόνο ένας χρόνος και είναι διαφορετικά συναισθήματα που κουβαλάει μαζί του από την περιπέτεια στο νησί.

- Μικτή στην πραγματικότητα. Στην αρχή πήγε πολύ καλά, μετά με τραυμάτισε και μετά όλα έχουν να κάνουν με τον σύλλογο. Προβλήματα και πολιτική, μπορεί να ήταν καθυστερημένοι μισθοί και πολιτική που δεν μου άρεσε.

Ποια πολιτική;
- Υπάρχουν συνεχώς νέοι πρόεδροι συλλόγων με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν. Μερικοί έχουν τις δικές τους ατζέντες και πιέζουν ορισμένους παίκτες να παίξουν παρόλο που δεν είναι αρκετά καλοί, λέει ο Morsay αλλά προσθέτει:

- Αλλά η ζωή στην Κύπρο είναι φανταστική. Να μπορείτε να πάτε στην παραλία μετά την προπόνηση και να γευματίσετε. Η οικογένεια το απόλαυσε και ήταν ένα καλό μέρος για τα παιδιά.

Ο Jonathan Morsay είναι χωρίς σύλλογο εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά δεν αισθάνεται πίεση να βρει γρήγορα κάτι νέο. Προπονείται μόνος του και ελέγχει όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Επισημαίνει ότι η σταθερότητα είναι σημαντική προς το παρόν - μετά τα τελευταία χρόνια πραγματικών αναταράξεων.

- Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι ήταν λίγο υπερβολικό. Είμαι ανοιχτός στα περισσότερα πράγματα, η Σουηδία είναι μια επιλογή, αλλά αν πρόκειται να είναι ξένο σύλλογο, πρέπει να είναι μια σταθερή ένωση, λέει ο Morsay και εξηγεί ότι ο ατζέντης του έχει λάβει πιθανώς κάποιες προτάσεις από συλλόγους, αλλά ότι ο ίδιος εμπλέκεται όταν κάτι υπογράφεται - που δεν έχει γίνει ακόμα.

Έγιναν 15 αγώνες και δύο γκολ για τον Μορσέι στην Κύπρο. Στη Σουηδία, έχει εκπροσωπήσει το Brage και το GIF Sundsvall και άφησε το τελευταίο για την Κιέβο Βερόνα τον χειμώνα του 2020».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό-ThemaSports
30/06 @ 09:57

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό

Την πρώτη μετεγγραφή παίχτη, που δεν έχει προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 26χρονο Νοτιοαφρικανό (κάτοχο διαβατηρίου Ινδίας) επιθετικό Λούθερ Σίνγκ.

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου-ThemaSports
29/06 @ 19:00

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Η ανακοίνωση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ-ThemaSports
29/06 @ 16:36

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ

Στην ΑΕΛ έχουν εντοπίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ενώπιον τους πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας-ThemaSports
28/06 @ 21:34

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Η ΑΕΛ ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!-ThemaSports
28/06 @ 20:06

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούθερ Σινγκ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
28/06 @ 09:14

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την έναρξη και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ