Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να βάλει ξανά... «φωτιά» στον κόσμο του Twitter και τους υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αφορμή; Τα ρεπορτάζ της Αργεντινής που θέλουν τον πρώτο, να έχει ζητήσει να μην αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, ώστε να είναι ξεκούραστος για τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλη είναι η συζήτηση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες και έχει ως θέμα της, για μία ακόμη φορά, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφορικά με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις εθνικές τους ομάδες.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του «The Athletic», ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του και δεν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της «αλμπισελέστε» στη διαδικασία των ομίλων.

Αρκετοί αναφέρουν πως δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα τραυματισμού και πως ο λόγος έγκειται στην ξεκούραση που έχει απαιτήσει ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι. Θέλει γράφουν, να είναι έτοιμος για τον προημιτελικό και η Αργεντινή σαφώς και αποδέχεται το αίτημά του.

Και κάπου εκεί, μπαίνουν στη συζήτηση οι fans του Κριστιάνο Ρονάλντο, που υποστηρίζουν πως ο αγαπημένος τους ποδοσφαιριστής αυτό δεν θα το έκανε σε καμία περίπτωση.

Το τεκμηριώνουν μάλιστα, λέγοντας πως η Πορτογαλία είχε προκριθεί στη φάση των «16» του EURO 2024 και ο Ρονάλντο ζήτησε από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ξεκινήσει, όντας και... εκνευρισμένος, όταν έγινε αλλαγή!

Πηγή: bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι πανηγύριζαν, εκτός των δύο της... Λίβερπουλ» - Το βίντεο πέντε δευτερολέπτων που κάτι δείχνει στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 22:16

«Όλοι πανηγύριζαν, εκτός των δύο της... Λίβερπουλ» - Το βίντεο πέντε δευτερολέπτων που κάτι δείχνει στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγγλία προκρίνεται, τα καταφέρνει απέναντι στην Σλοβακία και πανηγυρίζει. Όλοι «ξεσπούν» σε πανηγυρισμούς. Εκτός από δύο ποδοσφαιριστές της. Συμπτωματικά, αμφότεροι είναι της Λίβερπουλ. Μήπως έχει να κάνει με τη μη αξιοποίηση του Αλεξάντερ Άρνολντ από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ;

Το Αγγλία-Σλοβακία έγινε... Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι: «Λέγατε για τον Φαν Ντάικ, είδατε τον Γουόκερ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:04

Το Αγγλία-Σλοβακία έγινε... Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι: «Λέγατε για τον Φαν Ντάικ, είδατε τον Γουόκερ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή συζήτηση στο Twitter για τον Κάιλ Γουόκερ και το λάθος του στην φάση του γκολ της Σλοβακίας, που θύμισε... Φαν Ντάικ!

Δείτε το γκολ του... πρώην ΑΕΛίστα Ιβάν Σρανζ κόντρα στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 19:28

Δείτε το γκολ του... πρώην ΑΕΛίστα Ιβάν Σρανζ κόντρα στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Αγγλία να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιχειρεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως προς το παρόν, βρίσκεται πίσω στο σκορ...

Οι ενδεκάδες στο Αγγλία-Σλοβακία-ThemaSports
30/06 @ 18:15

Οι ενδεκάδες στο Αγγλία-Σλοβακία

Αγγλία και Σλοβακία κοντράρονται για τη φάση των «16» στις 19:00.

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Δανίας για το οφσάιντ και το πέναλτι: «Έχω κουραστεί με τους γελοίους κανόνες...»-ThemaSports
30/06 @ 16:32

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Δανίας για το οφσάιντ και το πέναλτι: «Έχω κουραστεί με τους γελοίους κανόνες...»

Τη διαφορά μεταξύ του γράμματος και του πνεύματος των κανονισμών στο ποδόσφαιρο θέλησε να επιδείξει ο προπονητής της εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία στάθηκε στις αποφάσεις του VAR, που όπως είπε "έκριναν το αποτέλεσμα".

LIVE: Ισπανία - Γεωργία 2-1 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
30/06 @ 21:10

LIVE: Ισπανία - Γεωργία 2-1 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η εντυπωσιακή Ισπανία, τίθενται αντιμέτωπη απόψε (22:00) στο Cologne Stadium με την έκπληξη του φετινού Euro και «σταχτοπούτα» του θεσμού, Γεωργία, με φόντο την πρόκριση στους «8», εκεί όπου περιμένει τον αποψινό νικητή η οικοδέσποινα Γερμανία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ