Εσωτερικό θέμα στην Αγγλία; Απόφαση που έχει παρθεί; Φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν; Ουδείς γνωρίζει. Πάντως, ο Τζακ Γουίλσιρ επισήμανε πως γνωρίζει ότι δύσκολα θα δούμε ξανά στο EURO 2024 τον Κόνορ Γκάλαγκερ, λόγω... Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει. Το ότι η εθνική Αγγλίας δεν αποδίδει τη δεδομένη χρονική στιγμή ιδιαίτερα καλά στο EURO 2024, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της.

Διότι υπάρχει τεράστια κριτική από τον Τύπο, πολύ μεγάλη συζήτηση για τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σχόλια παλιών παικτών της χώρας και φυσικά, επικριτικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το τρέχον σύνολο των «τριών Λιονταριών».

Αισίως, ο Τζακ Γουίλσιρ αποφάσισε να μοιραστεί σε podcast κάτι που ουδείς γνώρισε, για να δείξει πόσο στεναχωρημένος είναι για τον Κόνορ Γκάλαγκερ. Επισήμανε πως η αλλαγή του Σάουθγκεϊτ στο παιχνίδι με την Σλοβενία δεν ήταν τυχαία και πως ήθελε να του δείξει πως δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτόν.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μάλιστα, είπε πως του έχει μεταφερθεί πως ο Γκάλαγκερ δεν θα παίξει ξανά στο EURO 2024 και η απόδειξη έγκειται στο ότι ο Κόμπι Μέινου προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Αγγλίας, ως βασικός.

Δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Μέινου ο Γουίλσιρ, ενώ είπε πως το πρώτο ημίχρονο της Αγγλίας με την Σλοβενία, στο οποίο συμμετείχε ο Κόνορ Γκάλαγκερ, ήταν ως στιγμής και το καλύτερο της χώρας του στο τουρνουά!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τζακ Γουίλσιρ:

«Νιώθω ότι ήταν σκληρό για τον Κόνορ Γκάλαγκερ, να βγει αλλαγή στο ημίχρονο έναντι της Σλοβενίας.

Πρώτον, γιατί ήταν ίσως το καλύτερο ημίχρονό μας μας στο τουρνουά. Και δεύτερον, γιατί δεν ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Σίγουρα θα πληγώσει την αυτοπεποίθηση του Γκάλαγκερ. Θα πίστευε ότι αυτή ήταν η ευκαιρία του, αλλά έπαιξε ένα ημίχρονο. Και ξέρω πως δύσκολα θα παίξει ξανά στο τουρνουά.

Όσον αφορά τον Μέινου; Είναι μόλις 19, αλλά καταλαβαίνει το παιχνίδι τόσο καλά και ξέρει τι χρειάζεται. Είναι καλύτερος με την μπάλα από τον Κόνορ και επέτρεψε επίσης στον Ντέκλαν Ράις να ανέβει ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο από ό,τι στο πρώτο.

Αλλά λυπάμαι λίγο για τον Κόνορ Γκάλαγκερ!».

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Αγγλία-Σλοβακία έγινε... Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι: «Λέγατε για τον Φαν Ντάικ, είδατε τον Γουόκερ;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 20:04

Το Αγγλία-Σλοβακία έγινε... Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι: «Λέγατε για τον Φαν Ντάικ, είδατε τον Γουόκερ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή συζήτηση στο Twitter για τον Κάιλ Γουόκερ και το λάθος του στην φάση του γκολ της Σλοβακίας, που θύμισε... Φαν Ντάικ!

Δείτε το γκολ του... πρώην ΑΕΛίστα Ιβάν Σρανζ κόντρα στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/06 @ 19:28

Δείτε το γκολ του... πρώην ΑΕΛίστα Ιβάν Σρανζ κόντρα στην Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Αγγλία να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιχειρεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως προς το παρόν, βρίσκεται πίσω στο σκορ...

Οι ενδεκάδες στο Αγγλία-Σλοβακία-ThemaSports
30/06 @ 18:15

Οι ενδεκάδες στο Αγγλία-Σλοβακία

Αγγλία και Σλοβακία κοντράρονται για τη φάση των «16» στις 19:00.

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Δανίας για το οφσάιντ και το πέναλτι: «Έχω κουραστεί με τους γελοίους κανόνες...»-ThemaSports
30/06 @ 16:32

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Δανίας για το οφσάιντ και το πέναλτι: «Έχω κουραστεί με τους γελοίους κανόνες...»

Τη διαφορά μεταξύ του γράμματος και του πνεύματος των κανονισμών στο ποδόσφαιρο θέλησε να επιδείξει ο προπονητής της εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία στάθηκε στις αποφάσεις του VAR, που όπως είπε "έκριναν το αποτέλεσμα".

LIVE: Ισπανία - Γεωργία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)-ThemaSports
30/06 @ 21:10

LIVE: Ισπανία - Γεωργία (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)

Η εντυπωσιακή Ισπανία, τίθενται αντιμέτωπη απόψε (22:00) στο Cologne Stadium με την έκπληξη του φετινού Euro και «σταχτοπούτα» του θεσμού, Γεωργία, με φόντο την πρόκριση στους «8», εκεί όπου περιμένει τον αποψινό νικητή η οικοδέσποινα Γερμανία.

Αγγλία που δεν πάει... home, πέρασε με ψυχωμένη ανατροπή στους «8» του Euro!-ThemaSports
30/06 @ 21:38

Αγγλία που δεν πάει... home, πέρασε με ψυχωμένη ανατροπή στους «8» του Euro!

Δεν πάει σπίτι, αλλά συνεχίζει να τραγουδά «it’s coming home». Η Αγγλία ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός Euro, αλλά ο Μπέλιγκχαμ στο 90’+6’ και ο Κέιν στην παράταση έφεραν τούμπα τη Σλοβακία (2-1).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ