Σοκ στο Καμερούν έχει προκαλέσει ο θάνατος του 38χρονου πρώην μέσου της Σέλτικ, Λαντρί Νγκουέμο, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην αφρικανική χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρώην διεθνής παίκτης των «Αδάμαστων Λεόντων» είχε περάσει μία σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Σκωτίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Νανσί και πέρασε από ομάδες της Τουρκίας και της Νορβηγίας.

Την τραγική είδηση μετέδωσε η FECAFOOT: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν μόλις πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα του θανάτου του πρώην μέσου της εθνικής, Λαντρί Νγκουέμο, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Νγκουέμο, ο οποίος ήταν βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας του Καμερούν από το 2006 έως το 2014 και πρώην παίκτης της Μπορντό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η FECAFOOT εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.»

Ο εκλιπών έπαιξε περισσότερες από 40 φορές στη Σέλτικ υπό τις οδηγίες των Τόνι Μομπρέι και Νικ Λένον στη διάρκεια της σεζόν 2009/2010, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στον αγώνα προκριματικών του Champions League απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Η Σέλτικ απέτισε φόρο τιμής για τον πρώην παίκτη της στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Όλοι στη Σέλτικ είναι σοκαρισμένοι και λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του Λαντρί Νγκουέμο σε τόσο νεαρή ηλικία των 38 ετών» αναφέρει η ανάρτηση των πρωταθλητών Σκωτίας και καταλήγει:

«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων στη Σέλτικ είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Λαντρί σε αυτή τη θλιβερή στιγμή.»

ΑΠΕ ΜΠΕ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστροφή στις νίκες για Σπόρτινγκ Κάνσας- Βασικός ο Τζιωνής-ThemaSports
30/06 @ 09:00

Επιστροφή στις νίκες για Σπόρτινγκ Κάνσας- Βασικός ο Τζιωνής

Επιστροφή στις νίκες για την Σπόρτινγκ Κάνσας μετά από τρεις σερί ήττες πανηγύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/6) τη νίκη απέναντι στην Όστιν με 2-0.

Μόνιμος κάτοικος Τουρκίας ο Ζιγές-ThemaSports
28/06 @ 23:01

Μόνιμος κάτοικος Τουρκίας ο Ζιγές

Η μεταγραφή του Χακίμ Ζιγές από την Τσέλσι στη Γαλατάσαραϊ ολοκληρώθηκε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να γίνεται πλέον μόνιμος κάτοικος Τουρκίας.

Ο γηραιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στα 57 του χρόνια-ThemaSports
26/06 @ 17:05

Ο γηραιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στα 57 του χρόνια

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Καζουγιόσι Μιούρα αναμένεται να διευρύνει το ρεκόρ 38 ετών καριέρας, με τον ίδιο να δίνεται δανεικός σε άλλη ομάδα στα 57 του έτη.

Κι άλλη ομάδα για τον Πίριτς-ThemaSports
26/06 @ 15:11

Κι άλλη ομάδα για τον Πίριτς

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται για το ενδιαφέρον της Ανταλιασπόρ, για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Κέναν Πίριτς.

Επιστρέφει στην Κολομβία ο Φαλκάο-ThemaSports
21/06 @ 23:44

Επιστρέφει στην Κολομβία ο Φαλκάο

Ο σπουδαίος Ρανταμέλ Φαλκάο επιστρέφει στην Κολομβία.

Νεκρός στα 26 του ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Σάρκιτς-ThemaSports
15/06 @ 13:10

Νεκρός στα 26 του ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Σάρκιτς

Θλίψη στο ποδόσφαιρο του Μαυροβουνίου, καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω λοίμωξης σε ηλικία 26 ετών ο Ματίγια Σάρκιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ