Ο Φεράν Τόρες ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Φεράν Τόρες πήρε σαφή θέση αναφορικά με το μέλλον του στη Μπαρτελόνα, με τον ίδιο να διευκρινίζει πως δεν επιθυμεί απλά να παραμείνει στο ισπανικό σύλλογο, αλλά ότι η παραμονή του είναι δεδομένη.

Το όνομα του διεθνή Ισπανού έχει αναμειχθεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο παίκτης της Μπαρτελόνα θέλησε να βάλει ένα τέλος στη παραφιλολογία δηλώνοντας: "Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσω στην Μπάρτσα, δεν είναι ότι θέλω να μείνω, είναι ότι θα μείνω", εξήγησε.

"Είμαι πολύ ήρεμος, θα συνεχίσω στην Μπάρτσα και του χρόνου, μπορούν να εξοικονομήσουν το μελάνι και να αλλάξουν το όνομά μου με το όνομα κάποιου άλλου".

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 και επομένως ο μόνος τρόπος αποχώρησής του είναι μέσω μίας προσοδοφόρας πρότασης, η οποία να καλύπτει τους "Μπλαουγκράνα". Επιπλέον, ο Φεράν Τόρες αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τσάβι και από τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός αντικαταστάθηκε από τον Χάνσι Φλικ είναι λογικό ο παίκτης να επαναξιολογηθεί όπως και το υπόλοιπο ρόστερ.

 

Μέχρι στιγμής, ο Γερμανός προπονητής δεν είχε την ευκαιρία να έρθει κοντά με τους παίκτες λόγω της διεξαγωγής του Euro και επομένως το μέλλον του Φεράν Τόρες, αλλά και των υπολοίπων θα κριθεί εν πολλοίς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της καταλανικής ομάδας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική νίκη... απάντηση-ThemaSports
29/06 @ 19:06

Φιλική νίκη... απάντηση

H  Petrocub νίκησε την Farul Constanta με 3-2 και σε φιλικό αγώνα. Το μεσημέρι η πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί από την ίδια ομάδα με 2-1.

H Ροσάριο ανακοίνωσε την μεταγραφή του Λοβέρα από τον Ολυμπιακό! -ThemaSports
29/06 @ 15:47

H Ροσάριο ανακοίνωσε την μεταγραφή του Λοβέρα από τον Ολυμπιακό!

Ο Λοβέρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην στην πατρίδα του και στην Ροσάριο Σεντράλ, με τους Αργεντίνους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Η Ροσάριο δελεάζει τον Ντι Μαρία με ελικόπτερα, τεθωρακιμένο αυτοκίνητο και ειδικές δυνάμεις-ThemaSports
28/06 @ 19:15

Η Ροσάριο δελεάζει τον Ντι Μαρία με ελικόπτερα, τεθωρακιμένο αυτοκίνητο και ειδικές δυνάμεις

Η Ροσάριο Σεντράλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος ωστόσο αντιμετωπίζει κινδύνους. Τι τού προσφέρει η ομάδα από την Αργεντινή

Τσέλσι: Δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι Λονδρέζοι για Λουκάκου, οπισθοχωρούν Νάπολι και Μίλαν-ThemaSports
28/06 @ 19:00

Τσέλσι: Δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι Λονδρέζοι για Λουκάκου, οπισθοχωρούν Νάπολι και Μίλαν

Η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθειμένη να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της σε μία ενδεχόμενη πώληση του Ρόμελου Λουκάκου, γεγονός που αποθαρρύνει τις Νάπολι και Μίλαν από το να προχωρήσουν περαιτέρω τη μεταγραφή.

Ο τελευταίος «ρομαντικός»: Ο Σάντι Καθόρλα αποφάσισε ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρεάλ Οβιέδο!-ThemaSports
28/06 @ 15:25

Ο τελευταίος «ρομαντικός»: Ο Σάντι Καθόρλα αποφάσισε ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρεάλ Οβιέδο!

Εξαιρετικός Σάντι Καθόρλα, έκανε την επιλογή του ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ρεάλ Οβιέδο και μία σπουδαία καριέρα παίρνει «παράταση ζωής», για 365 ημέρες ακόμη!

Το άγαλμα του Μάριο Μπαλοτέλι που «σμίλευσε» την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του EURO 2012!-ThemaSports
28/06 @ 14:55

Το άγαλμα του Μάριο Μπαλοτέλι που «σμίλευσε» την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του EURO 2012!

28 Ioυνίου 2012: Η εθνική Ιταλίας, συνεχίζει μια παράδοση απέναντι στην αντίστοιχη της Γερμανίας στο Euro 2012, με τον Μάριο Μπαλοτέλι, να πανηγυρίζει με έναν ασυνήθιστο τρόπο, το δεύτερο προσωπικό του γκολ, που ισοδυναμούσε με πρόκριση της «σκουάντρα ατζούρα» στον τελικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ