Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ Γιώργος Παπέττας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την χτεσινή ανακοίνωση του κ. Χαρτσιώτη: «Δημιουργήθηκε η κάρτα φίλαθλου χωρίς κάποια αποτελέσματα. Είναι κρίμα και άδικο να υποφέρουν τα σωματεία για λίγους ανεγκέφαλους. Για μια ομάδα σαν τη δική μας, καταλαβαίνετε τι σημαίνουν τα εντος μας παιχνίδια με τους μεγάλους. Είναι άδικο να ευθύνονται όλοι για λίγους. Όμως εμείς πιστεύουμε στο κράτος. Υπάρχουν λύσεις. Δεν είναι λύση να μην έχουμε φιλοξενουμένους οπαδούς».

Για το αν θα προχωρήσουν και σε αλλά βήματα: «Εμείς είμαστε μια ομάδα που ανήκουμε στην ΚΟΠ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τους αντάρτες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που θα αποφασιστεί. Όλες οι ομάδες σαν εμάς περιμένουν τα παιχνίδια με τους μεγάλους. Κατά τη δική μου άποψη, είναι αρνητική απόφαση αυτή».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε προβεί ήδη σε πέντε μεταγραφές. Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές που προσθέσαμε στο ρόστερ μας και στης αποφάσεις του προπονητή μας που είναι δουλευταράς. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και θα πάρουμε και Κυπρίους εκτος από ξένους. Δεν υπάρχει για την ώρα κάποια εξέλιξη. Έχουμε όμως αρκετές προχωρημένες επαφές και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις. Στις 2 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε, κάνοντας την πρώτη μας προπόνηση».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχωρεί ο Ντρέκσα-ThemaSports
27/06 @ 17:33

Αποχωρεί ο Ντρέκσα

Μετά από 3 χρόνια ο Πάβελ Ντρέκσα αποχωρεί από την Ένωση

ΕΝΠ για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων: «Περιμένουμε δραστικά και ουσιαστικά μέτρα...»-ThemaSports
26/06 @ 19:34

ΕΝΠ για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων: «Περιμένουμε δραστικά και ουσιαστικά μέτρα...»

Ανακοίνωση από την ΕΝΠ σχετικά με το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων.

Συμφώνησε με Ταβάρες και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!-ThemaSports
22/06 @ 16:00

Συμφώνησε με Ταβάρες και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!

Ο Carlos Eugenio Junior Tavares dos Santos θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΕΝΠ.

Παπέττας: «Έρχεται Κύπρο ο Αντελέγιε - Θέλουμε να κάνουμε προσεγμένες επιλογές, γιατί...»-ThemaSports
20/06 @ 15:28

Παπέττας: «Έρχεται Κύπρο ο Αντελέγιε - Θέλουμε να κάνουμε προσεγμένες επιλογές, γιατί...»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «βυσσινί», τα οικονομικά και για τους... επενδυτές.

Ανακοίνωσε γυμναστή η ΕΝΠ-ThemaSports
17/06 @ 18:12

Ανακοίνωσε γυμναστή η ΕΝΠ

Η ανακοίνωση.

ΕΝΠ: Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Παπασάββα-ThemaSports
14/06 @ 14:22

ΕΝΠ: Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Παπασάββα

Στην Ένωση θα συνεχίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Παπασάββα μετά την ανανέωση συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ