Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο athletestories.gr ο Ελλαδίτης στόπερ, Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, εξιστόρησε και ένα περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ίδιο σε ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα είπε:

«Θυμάμαι, σε αγώνα με τη Ρεάλ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχαμε μια αψιμαχία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, απλώς θέλεις να κερδίσεις, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, όσο δύσκολος κι αν είναι ο αγώνας, τους βλέπεις όλους ίδιους, έχω παίξει αντίπαλος πχ και με τον Χάρι Κέιν.

Του έκανα λοιπόν ένα μαρκάρισμα, εγώ θεώρησα ότι δεν τον βρήκα, αλλά εκείνος ζήτησε φάουλ. Τέτοιοι παίκτες σε τέτοιες ομάδες, αν δεν πρόκειται για αγώνα πχ Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δείχνουν σεβασμό στους αντιπάλους και να μην ζητούν τέτοια φάουλ.

Όλη αυτή η συμπεριφορά του δεν μου άρεσε, τον έσπρωξα, με έσπρωξε και αυτός, ήρθαμε σε μια αψιμαχία, βριστήκαμε λίγο, αλλά εν πάση περιπτώσει είναι τιμή μου που με έβρισε ο Ρονάλντο! Ωστόσο, μετά το τέλος του ματς ήρθε και μου έδωσε το χέρι και εγώ ανταποκρίθηκα. Είναι ο Ρονάλντο, υπάρχει σεβασμός και μέσα στο γήπεδο συμβαίνουν αυτά».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκη με ανατροπή για την Ordabasy-ThemaSports
29/06 @ 20:04

Νίκη με ανατροπή για την Ordabasy

Η  Ordabasy, πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, νίκησε με 2-1 με ανατροπή την Kaisar, στο Stadion Qajimuqan Muñaytpasov στο Shymkent.

ΑΠΟΕΛ Pre-Season Show - Απόψε στις 21:00-ThemaSports
29/06 @ 18:45

ΑΠΟΕΛ Pre-Season Show - Απόψε στις 21:00

Η ενημέρωση.

Αιωνία σου η μνήμη, Ντίνο Ιορδάνου…-ThemaSports
29/06 @ 16:41

Αιωνία σου η μνήμη, Ντίνο Ιορδάνου…

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ.

Πετρίδης: «Έμειναν ακόμα 3-4 προσθήκες και ελπίζω σύντομα να έχουμε αίσια κατάληξη»-ThemaSports
28/06 @ 21:42

Πετρίδης: «Έμειναν ακόμα 3-4 προσθήκες και ελπίζω σύντομα να έχουμε αίσια κατάληξη»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία.

ΑΠΟΕΛ: «Κτύπημα» με τους νέους (Φωτογραφίες)-ThemaSports
28/06 @ 20:48

ΑΠΟΕΛ: «Κτύπημα» με τους νέους (Φωτογραφίες)

Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Τσάβι Κιντίγια και Στέφαν Ντράζιτς.

ΑΠΟΕΛ: Φωτορεπορτάζ από την απογευματινή-ThemaSports
28/06 @ 19:49

ΑΠΟΕΛ: Φωτορεπορτάζ από την απογευματινή

Ο ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτορεπορτάζ από την απογευματινή προπόνηση στη Σερβία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ