Σε επαφές για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δήλωση του Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας, ο Εργκίν Αταμάν είναι ήδη επιτυχημένος στον ρόλο του στον Παναθηναϊκό όμως δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να σηκώσει το πόδι από το γκάζι. Γι' αυτό εισηγήθηκε την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν που έφτασε τη Δευτέρα (24/6) στην Αθήνα, γι' αυτό αποκάλυψε στο TRT Sports ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρίξει κι άλλη "βόμβα" που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

"Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, ωστόσο θέλω να μου επιτρέψετε να κρατήσω το όνομα του παίκτη μυστικό" ήταν η ατάκα του Τούρκου προπονητή, που ψάχνει έναν σέντερ για να τον βάλει δίπλα στους Ματίας Λεσόρ - Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Αταμάν ρωτήθηκε και αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει ο Κέντρικ Ναν τουρκικό διαβατήριο, ώστε να παίξει έτσι με την εθνική ομάδα της χώρας: "Ο κόσμος λέει ότι ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος σκόρερ της EuroLeague και ο παίκτης του Εργκίν, οπότε έτσι πιστεύει ότι θα τον πείσω για να αγωνιστεί με την Τουρκία. Αυτό ωστόσο είναι ένα θέμα που ξεπερνάει τις δυνατότητές μου. Δεν είχαμε επαφή για κάτι τέτοιο".

 

Τέλος, ο Αταμάν εξήγησε γιατί παραμένει και ομοσπονδιακός προπονητής: "Δεν είμαι βλάκας, έχω δύο λόγους για να συνεχίσω στην Εθνική. Είμαι ερωτευμένος μαζί της, κάνω τη δουλειά με χαρά. Αν έρθουν όλοι, το επόμενο καλοκαίρι θα πάρουμε μετάλλιο στο EuroBasket".

sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2026-ThemaSports
28/06 @ 17:03

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2026

Στο "τιμόνι" της τεχνικής ηγεσία του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο Ολυμπιακός κρατάει Κίναν Έβανς και τον περιμένει από το νέο έτος-ThemaSports
27/06 @ 17:45

Ο Ολυμπιακός κρατάει Κίναν Έβανς και τον περιμένει από το νέο έτος

Θα τηρήσει τη συμφωνία του με τον Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός, έστω και με διαφορετικούς όρους και θα τον περιμένει να γυρίσει στα παρκέ με το νέο έτος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος-ThemaSports
25/06 @ 23:12

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ΣΕΦ για το ματς της Εθνικής Ελλάδος

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ΣΕΦ στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά "Ακρόπολις".

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!-ThemaSports
25/06 @ 22:29

Κυριάρχησε με επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο η βελτιωμένη Εθνική Ελλάδος!

Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησής της με το Μαυροβούνιο και παρουσιάζοντας πολλά θετικά στοιχεία, η Εθνική Ελλάδος πήρε την άνετη νίκη με 86-57 στην πρεμιέρα του Αcropolis!

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!-ThemaSports
25/06 @ 17:40

Ξεκίνησε το… καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό: Και επίσημα στα «πράσινα» ο Λορέντζο Μπράουν, για τρία χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν για την επόμενη τριετία, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την συμφωνία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ