Η Ομόνοια έχει αναπτύξει... ταχύτητα στα θέματα του σχεδιασμού για την νέα σεζόν σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι εντούτοις υπάρχει ακόμα δρόμος για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το περσινό καλοκαίρι η πρώτη μεταγραφή... έσκασε στις 29/6 με τον Εράκοβιτς να εντάσσεται στο ρόστερ και ακολούθησε την 1/7 ο Σεμέδο, ενώ φέτος ήδη αποκτήθηκαν οι Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς και Ντιουνκού.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που θα δώσουν τη μάχη για τις αρχικές επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας

«Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει, προσπαθούμε να κλείσουμε τουλάχιστον ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τους άλλους θα τους βλέπετε από το Ομόνοια TV, λίγη υπομονή…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γρηγόρη προϊδεάζοντας για τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Ντραμπράσουκας προσπαθούν να εντάξουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που έχουν τα εφόδια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να αποδώσει το σχέδιο επί... χόρτου.

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει ότι στην... Ομόνοια TV θα μάθουν για μεταγραφές ουσίας που θα ισχυροποιήσουν το ρόστερ και θα δώσουν περιεχόμενο στο όραμα για μια δυνατή Ομόνοια με παρών και μέλλον.

Ο Ντιουνκού... πρόλαβε την έναρξη της νέας καινοτομίας των πρασίνων για τα κυπριακά δεδομένα και ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει τους επόμενους στην... TV.

Ο σημερινός σύμβουλος στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού Γιάννης Αναστασίου, στο φινάλε της περσινής σεζόν έκανε λόγ για την ανάγκη ενίσχυσης ούτως ώστε ομάδα αποκτήσει βάθος στο ρόστερ της και μένει να διαφανεί στην πράξη ότι οι πράσινοι θα εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό ποιότητα και ποσότητα ενόψει μιας ακόμα μεγάλης σεζόν.

Η αποστολή της Ομόνοιας για Πολωνία

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολύ κοντά στο 5ο μεταγραφικό «κτύπημα»!-ThemaSports
03/07 @ 11:50

Πολύ κοντά στο 5ο μεταγραφικό «κτύπημα»!

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για την επόμενη της κίνηση...

Αρχίζουν από σήμερα (03/07) τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων στο OMONOIA TV (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
03/07 @ 09:10

Αρχίζουν από σήμερα (03/07) τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων στο OMONOIA TV (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι αρχίζουν από σήμερα 3 Ιουλίου, τα καθημερινά Δελτία Ειδήσεων από το OMONOIA TV.

Αντίστροφη μέτρηση για Λανγκ-ThemaSports
02/07 @ 23:15

Αντίστροφη μέτρηση για Λανγκ

Ο Άνταμ Λανγκ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την αποστολή της Ομόνοιας στην Πολωνία, όμως είναι απόλυτα δικαιολογημένη η απουσία του, αφού αγωνίστηκε στο Euro 2024 με την Εθνική Ουγγαρίας και πήρε επιπλέον μέρες άδεια για... ανάσες ξεκούρασης.

ΒΙΝΤΕΟ από τη 2η μέρα στην Πολωνία - Ξενάγηση και... δηλώσεις Σίμιτς-Μπάκιτς-ThemaSports
02/07 @ 22:43

ΒΙΝΤΕΟ από τη 2η μέρα στην Πολωνία - Ξενάγηση και... δηλώσεις Σίμιτς-Μπάκιτς

Βίντεο από τη δεύτερη μέρα προετοιμασίας στην Πολωνία ανέβασε η Ομόνοια στο επίσημο κανάλι της, όπου γίνεται ξενάγηση στο αθλητικό κέντρο, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις από Σίμιτς και Μπάκιτς.

Πρώτη φορά... αντίπαλοι-ThemaSports
02/07 @ 22:05

Πρώτη φορά... αντίπαλοι

Αύριο (03/07) στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία-ThemaSports
02/07 @ 17:11

Ενημέρωση για το φιλικό με την Κρακοβία

Η ενημέρωση από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ