Κατέρρευσε τοίχος στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα από τους θυελλώδεις ανέμους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ισχυρές ριπές ανέμου προκάλεσαν την πτώση της περίφραξης στην Ciutat Esportiva. Αλλαγές στο πρόγραμμα για τους «μπλαουγκράνα».




Ένα «επικό» καλωσόρισμα στον Άρνε Σλοτ αποφάσισε να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία λίγες ώρες μετά την πρώτη συνέντευξη του Ολλανδού προπονητή με τη φανέλα της Λίβερπουλ, θέλησε να τον «πικάρει».
Με ποιον τρόπο; Είναι πάρα πολύ απλό. Αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μερικά από τα γκολ που έβαλε τον Σεπτέμβριο του 2017.
Πού είναι το περίεργο; Πως το βίντεο δεν περιλαμβάνει όλα τα γκολ των «πολιτών», αλλά μόνο όσα έβαλαν κόντρα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ. Και μαντέψτε, ποιος ήταν ο τελευταίος προπονητής της ολλανδικής ομάδας, πριν μετακινηθεί στο «Άνφιλντ»!
Throwback to a week of goals in September 2017! 👀 pic.twitter.com/a3rmevnhjU
— Manchester City (@ManCity) June 20, 2024
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις