Μέσοι από το πάνω ράφι: Δέκα περιπτώσεις ελεύθερων
Οι καλύτερες περιπτώσεις ξένων μέσων που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.




Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και του Κοσόβου είναι σε καθόλου καλά επίπεδα, με τα εθνικά θέματα των δύο χωρών να απασχολούν και τον αθλητισμό.
Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κοσόβου είχε προχωρήσει σε καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά Σέρβων οπαδών στην UEFA για την πρεμιέρα του Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία.
Σε αντίστοιχη καταγγελία προχώρησαν και μετά το παιχνίδι με τη Σλοβενία, τονίζοντας ότι πρόκειται για εθνικιστικούς λόγους και σωβινιστική ρητορική.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπήρχε στην εξέδρα των Σέρβων σημαία της χώρας που περιλαμβάνει το Κόσοβο και την επιγραφή "δεν παραδινόμαστε".
Στην ανακοίνωση τους ζητούν την τιμωρία των Σέρβων και ζητούν από τους οργανωτές του τουρνουά να μην επιτρέπουν την εμφάνιση τέτοιων μηνυμάτων.
Πηγή: sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις