Ήρθε Κύπρο, έδωσε τα χέρια με Πετρίδη και ανακοινώθηκε!

Ήρθε Κύπρο, έδωσε τα χέρια με Πετρίδη και ανακοινώθηκε!

Τη συμφωνία της με την Cheetah Football Club για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Charles Yaw Appiah ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει τη συμφωνία με την Cheetah Football Club, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Charles Yaw Appiah.

Ο Appiah είναι γεννημένος στις 23/01/2006 (18 ετών) και αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και των άκρων της επίθεσης.

Θα πάρει θέση, στη λίστα Β', που αφορά σε ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Charles, στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε με σκληρή δουλειά, να αναδείξει το πηγαίο ταλέντο του και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μαθηματικά, υπολογισμοί και ένα πρωτάθλημα της Άρσεναλ που θα... «κλαπεί» μόνο με επικό δεύτερο γύρο της Σίτι!

Μαθηματικά, υπολογισμοί και ένα πρωτάθλημα της Άρσεναλ που θα... «κλαπεί» μόνο με επικό δεύτερο γύρο της Σίτι!

Στη μέση της σεζόν της Premier League, με την Άρσεναλ μπροστά στη βαθμολογία και τη Μάντσεστερ Σίτι να χάνει έδαφος, το πρωτάθλημα περνά από την αφήγηση στους αριθμούς. Ο μέσος όρος βαθμών, τα ιστορικά δεδομένα και τα όρια τίτλου αρχίζουν να μετρούν περισσότερο από τις εντυπώσεις. Πόσους βαθμούς χρειάζεται, λοιπόν, πραγματικά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει ξανά στον τίτλο;