Μπλεξίματα αναμένεται να έχει η Αλβανία, μετά το βίντεο που έχει διαρρεύσει με τον Μιρλίντ Ντάκου να φωνάζει υρβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάλος επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συμπεριφορά του Μιρλίντ Ντάκου και των οπαδών της εθνικής Αλβανίας μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την Κροατία.

Αρχικά, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο ο κόσμος της γειτονικής χώρας, όσο και και εκείνος της Κροατίας φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Σερβίας, ενώ στο φινάλε του ματς η κατάσταση ξέφυγε ακόμη και από έναν διεθνή των Αλβανών!

Συγκεκριμένα, ο Μιρλίντ Ντάκου συμμετείχε σε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας, παίρνοντας μάλιστα και μια ντουντούκα στα χέρια, με την οποία έδινε το σύνθημα για να φωνάζουν οι οπαδοί της Αλβανίας: «γ@μw τους Βορειομακεδόνες».

Δεδομένα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα εξετάσει το βίντεο που έχει διαρρεύσει, με τον Ντάκου να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία, ακόμη και για μη συμμετοχή του στο ματς με την εθνική Ισπανίας την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέβη ξανά: Η ιδιαίτερη παράδοση που «παρέσυρε» και την Ιταλία!-ThemaSports
29/06 @ 23:05

Συνέβη ξανά: Η ιδιαίτερη παράδοση που «παρέσυρε» και την Ιταλία!

Η Ιταλία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO 2024 με κατεβασμένα τα χέρια χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Ελβετών, δίνοντας έτσι συνέχεια σε μια αρνητική παράδοση που θέλει την κάτοχο του τροπαίου να αποκλείεται στη φάση των «16».

Εκνευρισμένος ο Ντοναρούμα με τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Ήμασταν… τραγικοί, αυτή είναι η αλήθεια!»-ThemaSports
29/06 @ 21:50

Εκνευρισμένος ο Ντοναρούμα με τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Ήμασταν… τραγικοί, αυτή είναι η αλήθεια!»

Απόλυτα εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος ο Τζίτζι Ντοναρούμα, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της συνάντησης της Ελβετίας με την Ιταλία!

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!-ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!

Η «μοίρα» έφερε αντιμέτωπες την Ιταλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Θα έπρεπε όμως οι «ατζούρι» να χαρούν, που θα έχουν την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για αντίπαλο;

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992! -ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992!

Γερμανία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες (29/06, 22:00) στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για τους «16» του EURO 2024. Αρχηγός των Σκανδιναβών είναι φυσικά ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θέλει να ηγηθεί της ομάδας του, όπως έκανε ο πατέρας του στο μακρινό 1992!

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση

Οι Γεωργιανοί έχουν πλέον πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Εκτός από την ανεπανάληπτη πρόκριση στους «16» του EURO 2024, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα «φουσκώσουν» χάρη σε έναν γενναιόδωρο συμπατριώτη τους.

Χάβερτς – Μουσιάλα «χόρεψαν και στη βροχή» (2-0 τη Δανία) και έστειλαν τη Γερμανία στην οκτάδα!-ThemaSports
30/06 @ 00:18

Χάβερτς – Μουσιάλα «χόρεψαν και στη βροχή» (2-0 τη Δανία) και έστειλαν τη Γερμανία στην οκτάδα!

Σε ένα παιχνίδι που έκρυβε παγίδες, η Γερμανία έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Δανίας (2-0), έχοντας τους Χάβερτς – Μουσιάλα σε μεγάλη μέρα! Μεγάλη διακοπή εξαιτίας χαλαζόπτωσης στο Βεστφάλεν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ