ΧΑΜΟΣ με παίκτη της Αλβανίας, φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΑΜΟΣ με παίκτη της Αλβανίας, φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπλεξίματα αναμένεται να έχει η Αλβανία, μετά το βίντεο που έχει διαρρεύσει με τον Μιρλίντ Ντάκου να φωνάζει υρβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Σάλος επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συμπεριφορά του Μιρλίντ Ντάκου και των οπαδών της εθνικής Αλβανίας μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την Κροατία.

Αρχικά, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο ο κόσμος της γειτονικής χώρας, όσο και και εκείνος της Κροατίας φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Σερβίας, ενώ στο φινάλε του ματς η κατάσταση ξέφυγε ακόμη και από έναν διεθνή των Αλβανών!

Συγκεκριμένα, ο Μιρλίντ Ντάκου συμμετείχε σε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας, παίρνοντας μάλιστα και μια ντουντούκα στα χέρια, με την οποία έδινε το σύνθημα για να φωνάζουν οι οπαδοί της Αλβανίας: «γ@μw τους Βορειομακεδόνες».

Δεδομένα, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα εξετάσει το βίντεο που έχει διαρρεύσει, με τον Ντάκου να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία, ακόμη και για μη συμμετοχή του στο ματς με την εθνική Ισπανίας την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το βήμα που δεν έγινε: Ματετά και άλλοι 10 που «κόπηκαν» στα ιατρικά!

Το βήμα που δεν έγινε: Ματετά και άλλοι 10 που «κόπηκαν» στα ιατρικά!

Ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Μίλαν από την Κρίσταλ Πάλας, αφού οι Ιταλοί θεώρησαν ότι το πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη δεν θα τον αφήσει να βοηθήσει άμεσα. Δεν είναι, ωστόσο, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έρχεται αντιμέτωπος με αυτή τη συνθήκη.