Πόλυς ΧαραλάμπουςΈνας από τους παίχτες που… χαιρέτισαν τη σημαία του «Αντώνης Παπαδόπουλος», λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης της Ανόρθωσης, ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Παρότι αρχές του χρόνου, με εισήγηση Πριέτο, η προηγούμενη διοίκηση Σάντη, του είχε επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν τον 33χρονο Ισπανό άσο, να έχει προταθεί σε μεγάλες κυπριακές ομάδες, αφού φαίνεται να τον «τραβάει» το νησί μας.
Μεταξύ άλλων έχει προταθεί στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, στον οποίο προπονητής ανέλαβε πριν ενάμισι μήνα ο Νταβίτ Γκαγιέγο, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Ανόρθωση κατά την περσινή σεζόν.
Θυμίζουμε ότι ο Γκερέρο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό το περασμένο Φθινόπωρο, ο οποίος τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Στην Ανόρθωση είχε ενταχθεί τον Ιανουάριο του 2023.
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 12:57
Τι κι αν διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του;
05/06 @ 08:54
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Πρόδρομου Πετρίδη στη Βραζιλία, με εταιρείες και οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου.
04/06 @ 23:43
Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα mikriliga.com αναφέρει το όνομα του Ελ Αραμπί με τον Πανιώνιο και την Καλαμάτα.
04/06 @ 23:08
Επέστρεψε στην Πορτογαλία ο Πίτσι.
03/06 @ 17:57
Ο Γιώργος Κούμας παραιτήθηκε και πλέον η ΚΟΠ εισέρχεται σε νέα εποχή.
03/06 @ 10:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν αυτή την εβδομάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Σατσιά.
BEST OF THEMASPORTS