Η Πάφος FC έμαθε τον αντίπαλο της για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν και εφόσον προκριθεί από την Έλφσμποργκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για τη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας ή την Ζίρε του Αζερμπαιτζάν.
Αν αυτή είναι η Σέριφ, πρόκειται για ομάδα που αγωνίστηκε ξανά με κυπριακή ομάδα πρόσφατα, την Ομόνοια στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2022-23.
Η Ομόνοια γνώρισε δύο ήττες 0-3 εντός έδρας, 1-0 εκτός. Ενδιαφέρον θα έχει αν η Πάφος βρεθεί στον δρόμο της Σέριφ.
Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας (Μολδαβία ή Αζερμπαϊτζάν) στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου στο στάδιο «Αλφαμέγα».
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/09 @ 18:44
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μίλησε στο parapolitika.gr με αφορμή την διεξαγωγή ομίλου του Eurobasket στην Λεμεσό.
07/09 @ 12:30
Ανάρτηση από την Πάφο στα σοσιαλ μίντια από την παρουσία μελών της σε εκδηλώσεις της ΟΥΕΦΑ
07/09 @ 00:42
Στην Πάφο με την μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός απροόπτου ο Όγκνιεν Μίμοβιτς
06/09 @ 18:31
«Παρέλασε» από το ρεπορτάζ της Πάφου όμως ο Πάτρικ Λάνζα δεν θα κατηφορίσει στο νησί μας.
06/09 @ 13:34
Μέλος της θαυματουργής ομάδας της Πάφου, ο Θανάσης Παπαδούδης βίωσε την πρόκριση στο Champions League και την κατάκτηση του πρωτάθληματος Κύπρου.
06/09 @ 11:49
Δημοσίευμα στην Βραζιλία εμπλέκει την Πάφο με την μεταγραφή του Πάτρικ Λάντσα Ντος Ρεις
BEST OF THEMASPORTS