Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ορνταμπάσι (Καζακστάν)-Πέτροκουμπ (Μολδαβίας). Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Κύπρο στις 23 ή 24 Ιουλίου και ο επαναληπτικός εκτός έδρας στις 30 ή 31 Ιουλίου.
Όλα τα ζευγάρια στο γκρουπ των πρωταθλητών:
PFC Ludogorets 1945 (BUL)- FC Dinamo Batumi (GEO) Vs FK Borac Banja Luka (BIH) - KF Egnatia (ALB)
APOEL FC (CYP) Vs FC Ordabasy (KAZ) - FC Petrocub (MDA)
Ferencvárosi TC (HUN) Vs FC Dinamo Minsk (BLR) - FC Pyunik (ARM)
PAOK (GRE) Vs FK Borac Banja Luka (BIH) - KF Egnatia (ALB)
Για το 2ο προκριματικό γύρο του #UEFAChampionsLeague η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα FC Ordabasy (KAZ) - FC Petrocub (MDA). Ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ στις 23 ή 24 Ιουλίου.#UCLDrawpic.twitter.com/S3OqF1Jawm
Μετά την προκλήρωση που έγινε το πρωί της Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ θα κληρωθεί με ένα από τα ακόλουθα 4 ζευγάρια:
The New Saints FC (WAL) - FK Dečić (MNE) FC Dinamo Minsk (BLR) - FC Pyunik (ARM) FC Ordabasy (KAZ) - FC Petrocub (MDA) FK Borac Banja Luka (BIH) - KF Egnatia (ALB)
Οι αγώνες θα γίνουν στις 23/24 Ιουλίου και στις 30/31 Ιουλίου.
Η ώρα 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Ρουμανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στη National Arena του Βουκουρεστίου και θα προηγηθεί, στις 18:00, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Απόστολο Μάντζιο.
Όλα δείχνουν ότι μετά από μια τριετία που παραχωρήθηκε δανεικός σε... τέσσερις ομάδες, ο Νικόλας Κούτσακος θα πάρει τη νέα σεζόν (2025-2026) την ευκαιρία που περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό για να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ.