Σε νέες του δηλώσεις για την έλευση του Λιούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο το 2025, ο Σαρλ Λεκλέρ είπε ότι η μεταγραφή του Βρετανού στη Ferrari "είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, για την ομάδα και για το σπορ" και ένα "τεράστιο μήνυμα" που στέλνει η Scuderia προς τα έξω
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτή τη φορά ο Σαρλ Λεκλέρ ρωτήθηκε από την ιταλική εφημερίδα La Stampa για την προοπτική της συνεργασίας του με τον Λιούις Χάμιλτον, η οποία θα ξεκινήσει το 2025 με τη μετακόμιση του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1 στην Ιταλία.
Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής, την 1η Φεβρουαρίου, ο Μονεγάσκος είπε πως αυτή δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με τη φιλοδοξία του να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari, και τώρα συμπλήρωσε πως “μου δίνει μεγάλο κίνητρο για να δείξω για τι είμαι ικανός, και θα είμαι σε θέση να μάθω από έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών”.
Ο 25χρονος συμπλήρωσε: “Δεν ήταν έκπληξη για μένα, το ήξερα πολύ καιρό πριν ότι γίνονταν συζητήσεις. Το βλέπω σαν σούπερ ευκαιρία, για μένα και για την ομάδα, αλλά επίσης και για το σπορ. Το να έχουμε έναν επτάκις πρωταθλητή στην ομάδα είναι ένα τεράστιο μήνυμα που στέλνουμε προς τα έξω
Υπάρχει αρκετός σεβασμός μεταξύ μας και έχουμε καλή σχέση, αλλά μάλλον δεν συναντιόμαστε και τόσο πολύ για να θεωρούμαστε φίλοι. Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση μας θα γίνει πιο στενή όταν έρθει στη Ferrari, μοιραζόμαστε πολλά ενδιαφέροντα. Κι επίσης και τη μουσική”.
Έπειτα, σε ερώτηση για την επερχόμενη λήξη της συνεργασίας του με τον Κάρλος Σάινθ, στο τέλος της φετινής χρονιάς, ο Λεκλέρ κατέληξε: “Με τον Κάρλος επίσης, μετά από τόσα χρόνια, έχουμε μια υπέροχη σχέση. Από προσωπική άποψη, λυπήθηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Από την άλλη, όταν υπογράψεις για μια ομάδα υπάρχει ημερομηνία λήξης. Δεν ξέρεις πόσο μακριά είναι αλλά έρχεται αργά ή γρήγορα, και πρέπει να το αποδεχθείς”
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 12:50
Χωρίς καμία επιφύλαξη ο Φερνάντο Αλόνσο δηλώνει ανοιχτά τις ελπίδες του να κερδίσει το 2026 όχι μόνο την πρώτη του νίκη μετά το 2013, αλλά και τον πρώτο του τίτλο μετά το 2006 – με την παρθενική Aston Martin που θα φέρει πλήρως την υπογραφή του Άντριαν Νιούι.
21/05 @ 20:46
Σύμφωνα με Βρετανό δημοσιογράφο, ο Λάντο Νόρις πάσχει από κατάθλιψη και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση της Formula 1.
24/05 @ 18:41
Η βίλα στο Μονακό, το ιδιωτικό τζετ, το τεράστιο σκάφος και οι χορηγίες που έχουν μετατρέψει τον Φερστάπεν σε ζάμπλουτο.
31/05 @ 14:28
Η πώληση του μονοθεσίου του Μίκαελ Σουμάχερ, από τον αγώνα στο Μονακό, έγινε μια από τις ακριβότερες στην ιστορία της Formula 1.
31/05 @ 20:59
Όταν η F1 έγινε... Χόλιγουντ: Η Jaguar, οι σταρ του Ocean’s Twelve και το διαμάντι των 300.000 δολαρίων που χάθηκε για πάντα.
15/05 @ 13:50
Ο Λιούις Χάμιλτον διέγραψε όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούσε, ανάμεσά τους εκείνον της Ferrari και τον σκύλο του
BEST OF THEMASPORTS