Πολύ άσχημες εικόνες από τις κερκίδες του «Signal Iduna Park» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Γεωργία για τον 6o όμιλο του Euro 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Άσχημες εικόνες στις κερκίδες του «Signal Iduna Park», λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Γεωργία (19:00), για τον 6ο όμιλο του Euro 2024!

Όπως φαίνεται από βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οπαδοί των δύο χωρών συναντήθηκαν σε μία γωνία του γηπέδου και ενεπλάκησαν σε άγρια επεισόδια με... μάχες σώμα με σώμα και μπόλικο ξύλο, ενώ υπήρξε και ρίψη αντικειμένων από τη μία πλευρά στην άλλη.

Τελικά, τα πράγματα ηρέμησαν μετά από λίγο και με την παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ άπαντες έχουν να αντιμετωπίσουν και τη σφοδρή καταιγίδα που πλήττει την περιοχή.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!-ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!

Η «μοίρα» έφερε αντιμέτωπες την Ιταλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Θα έπρεπε όμως οι «ατζούρι» να χαρούν, που θα έχουν την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για αντίπαλο;

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992! -ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992!

Γερμανία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες (29/06, 22:00) στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για τους «16» του EURO 2024. Αρχηγός των Σκανδιναβών είναι φυσικά ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θέλει να ηγηθεί της ομάδας του, όπως έκανε ο πατέρας του στο μακρινό 1992!

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση

Οι Γεωργιανοί έχουν πλέον πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Εκτός από την ανεπανάληπτη πρόκριση στους «16» του EURO 2024, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα «φουσκώσουν» χάρη σε έναν γενναιόδωρο συμπατριώτη τους.

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro-ThemaSports
29/06 @ 10:27

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro

Tα σύνορά της κλείνει η πόλη Βέρβικ στο Βέλγιο και αφορμή στέκεται ο αγώνας της εθνικής ομάδας, κόντρα στη Γαλλία, για το Euro 2024.

Ελβετία-Ιταλία: Σέντρα στα νοκ-άουτ με αμφίρροπη μάχη-ThemaSports
29/06 @ 09:47

Ελβετία-Ιταλία: Σέντρα στα νοκ-άουτ με αμφίρροπη μάχη

Το Βερολίνο φοράει τα καλά του και υποδέχεται το πρώτο παιχνίδι των νοκ-άουτ του Euro 2024 ανάμεσα στην Ελβετία και την Ιταλία.

Γερμανία-Δανία: Ζευγάρι με αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά και πιθανότητα έκπληξης-ThemaSports
29/06 @ 09:29

Γερμανία-Δανία: Ζευγάρι με αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά και πιθανότητα έκπληξης

Γερμανία και Δανία τίθενται αντιμέτωπες στο «Signal Iduna Park» για μία θέση στα προημιτελικά του Euro 2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ