Ο Ουνάι Σιμόν θεωρεί πως οι αθλητές δεν πρέπει να μιλούν για πράγματα έξω από το σπορ τους παίρνοντας αποστάσεις από τον Κιλιάν Εμπαπέ και όσα είπε για την άνοδο της ακροδεξιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρνητικά σχόλια προκάλεσαν όσα είπε ο Ουνάι Σιμόν σε συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια του Euro.

Ο Βάσκος γκολκίπερ της εθνικής Ισπανίας κλήθηκε να σχολιάσει τις θέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και φάνηκε να παίρνει αποστάσεις θεωρώντας τους αθλητές ακατάλληλους να τοποθετούνται για τέτοια ζητήματα.

«Ο Κιλιάν είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη επιρροή παγκοσμίως. Το θέμα αυτό είναι πολιτικό. Πολλές φορές έχουμε την τάση να μιλάμε πολύ για κάποια θέματα και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το κάνουμε. Εγώ είμαι εδώ ως ποδοσφαιριστής και εστιάζω σε αυτό. Το μόνο που θα έπρεπε να συζητώ μαζί σας είναι ποδοσφαιρικά ζητήματα και να αφήνω την πολιτική για άλλους», τόνισε ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/06 @ 20:31

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό της τελευταίας και καθοριστικής αναμέτρησης του Βελγίου στους ομίλους! Και το Twitter πήρε... «φωτιά»!

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία-ThemaSports
26/06 @ 20:10

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία

Αρκετά πιθανό είναι η Αγγλία να πέσει πάνω στην Ολλανδία στη φάση των 16 του Euro 2024. Ένα σενάριο, το οποίο τα τρία λιοντάρια θέλουν να αποφύγουν.

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό-ThemaSports
26/06 @ 19:57

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό

Χάος επικρατεί στην εθνική ομάδα της Σερβίας λίγες ώρες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro 2024. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τεταμένο, οι αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς τεράστιες.

Έφαγαν... «μπισκότο» πρόκρισης Σλοβακία και Ρουμανία!-ThemaSports
26/06 @ 20:55

Έφαγαν... «μπισκότο» πρόκρισης Σλοβακία και Ρουμανία!

Σλοβακία και Ρουμανία έμειναν στο 1-1, παρότι αμφότερες κυνήγησαν τη νίκη, και προκρίθηκαν τελικά χέρι-χέρι στα νοκ-άουτ. Με Ισπανία οι Σλοβάκοι, με Σλοβενία οι Ρουμάνοι.

EURO 2024 Στα δύσκολα με Γαλλία το απογοητευτικό Βέλγιο, εκτός με 4 βαθμούς οι Ουκρανοί!-ThemaSports
26/06 @ 20:57

EURO 2024 Στα δύσκολα με Γαλλία το απογοητευτικό Βέλγιο, εκτός με 4 βαθμούς οι Ουκρανοί!

Η Ουκρανία κοντράρεται απόψε (19:00) με το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος-ThemaSports
26/06 @ 18:42

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος

Μίνι αναστάτωση στην εθνική Αγγλίας λίγο πριν μπει στη μάχη των νοκ-άουτ του Euro 2024, με τον Φίλ Φόντεν να αφήνει την αποστολή της ομάδας του και να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω οικογενειακού ζητήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ