Πώς είναι να θέλεις να γιορτάσεις μια ιδιαίτερη βραδιά στο γήπεδο με κάτι καλό, αλλά να καταγράφεις παράλληλα τη χειρότερη προσωπική σου επίδοση; Ο Χάρι Κέιν τα έκανε αυτά στο ματς της Αγγλίας με τη Σερβία στην πρεμιέρα των «τριών λιονταριών» στο φετινό Euro. Η νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί, κάπως σώζουν την κατάσταση για εκείνον...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο captain της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να συνεισφέρει κι εκείνος στην προσπάθεια να έρθει η νικηφόρα πρεμιέρα. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του νυν ομοσπονδιακού κόουτς, τα «τρία λιοντάρια» έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα σε εναρκτήριο παιχνίδι στις διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει από το 2018 και μετά!

Με την παρουσία του στο ματς με τους Σέρβους, ο Κέιν έχει πλέον τα περισσότερα παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά από κάθε άλλον στα χρονικά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μετρώντας 23 αναμετρήσεις!

Ωστόσο, στο χορτάρι όλα πήγαν στραβά για εκείνον. Με μόλις δυο επαφές σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της Κυριακής, κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση της θητείας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του! Ποτέ ξανά δεν είχε τόση αναιμική παρουσία σε πρώτο ημίχρονο, όντας στην 11άδα της Αγγλίας, σε επίσημο παιχνίδι!

-

Πηγή: england365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/06 @ 20:31

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό της τελευταίας και καθοριστικής αναμέτρησης του Βελγίου στους ομίλους! Και το Twitter πήρε... «φωτιά»!

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία-ThemaSports
26/06 @ 20:10

Euro 2024: Γιατί όλοι οι Άγγλοι θα βλέπουν το βράδυ Τσεχία-Τουρκία

Αρκετά πιθανό είναι η Αγγλία να πέσει πάνω στην Ολλανδία στη φάση των 16 του Euro 2024. Ένα σενάριο, το οποίο τα τρία λιοντάρια θέλουν να αποφύγουν.

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό-ThemaSports
26/06 @ 19:57

Άνω-κάτω η Εθνική Σερβίας - Χαώδης κατάσταση μετά τον αποκλεισμό

Χάος επικρατεί στην εθνική ομάδα της Σερβίας λίγες ώρες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro 2024. Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τεταμένο, οι αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς τεράστιες.

LIVE: Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 18:55

LIVE: Σλοβακία - Ρουμανία 1-1 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Σλοβακία κοντράρεται απόψε (19:00) με τη Ρουμανία για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Σημειώνουμε ότι αν το ματς λήξει ισόπαλο, προκρίνονται και οι δυο στους «16»...

LIVE: Ουκρανία - Βέλγιο 0-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 18:45

LIVE: Ουκρανία - Βέλγιο 0-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Ουκρανία κοντράρεται απόψε (19:00) με το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος-ThemaSports
26/06 @ 18:42

Άφησε το Euro και επέστρεψε στην Αγγλία o Φόντεν λόγω οικογενειακού ζητήματος

Μίνι αναστάτωση στην εθνική Αγγλίας λίγο πριν μπει στη μάχη των νοκ-άουτ του Euro 2024, με τον Φίλ Φόντεν να αφήνει την αποστολή της ομάδας του και να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω οικογενειακού ζητήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ