Σήμερα η πρώτη μέρα προετοιμασίας στον Παναθηναϊκό υπό τον Ντιέγκο Αλόνσο. Φουλάρουν πρωτίστως για αριστερό μπακ και εξτρέμ οι «πράσινοι».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα...
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αρχίζει σήμερα, υπό τον Ντιέγκο Αλόνσο, τους τέσσερις νέους συνεργάτες του, αρκετούς απόντες και επίσης αρκετές εκκρεμείς προσθήκες.
Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός και Κώτσιρας, που θα ενσωματωθούν το Σάββατο, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Άλλωστε οι τέσσερις τους είχαν λιγότερη άδεια λόγω των φιλικών της Εθνικής ομάδας. Επίσης απόντες θα είναι λόγω συμμετοχής στο Euro οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς (Σλοβενία), Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς (Σερβία) και Κλεϊνχέισλερ (Ουγγαρία), που θα επιστρέψουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων τους στη διοργάνωση.
Σήμερα στο Κορωπί αναμένονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Αράο και Γερεμέγεφ, όπως και ο νεοαποκτηθείς Μπάλντοκ.
Παράλληλα επιστρέφουν μέχρι νεωτέρας από τους δανεισμούς τους οι Τσοκάι και Τρουιγέ, ενώ στην προετοιμασία θα συμμετέχουν οι νεαροί Φικάι, Κυριόπουλος, Κάτρης, Τιάγκο Ρομάνο, Νταμπίζας, Καρακασίδης και Μπρέγκου.
Οι «πράσινοι» φουλάρουν για την ενίσχυσή τους και προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση αριστερού μπακ (καθώς αποχώρησε ο Χουάνκαρ και ο Μλαντένοβιτς είναι στο Euro) αλλά και εξτρέμ (μετά τις αποχωρήσεις των Παλάσιος και Μπερνάρ, αλλά και με τον Τσέριν στο Euro).
Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε συνεργασία με τη διοίκηση «τρέχει» αρκετές υποθέσεις παικτών σε διάφορες θέσεις και αναζητεί παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport-fm.gr
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 13:31
Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον Παναθηναϊκό.
16/10 @ 15:42
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
16/10 @ 13:37
Silver χορηγός του μπασκετικού τμήματος της «Ένωσης» θα είναι η γνωστή εταιρεία.
16/10 @ 13:26
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
16/10 @ 09:44
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
16/10 @ 08:25
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
BEST OF THEMASPORTS