Με σόου Παυλίδη στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Μπενφίκα

Με σόου Παυλίδη στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Μπενφίκα

Με δυο γκολ του τρομερού Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα νίκησε 2-0 και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη που σημείωσε δύο τέρματα, η Μπενφίκα πέρασε από την έδρα της Τσάβες με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, με τον Έλληνα επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 8' με με ένα υπέροχο μακρινό πλασέ. Ο ρυθμός του αγώνα μετά το ημίωρο έπεσε, με τους «αετούς» να πηγαίνουν με προβάδισμα στο σκορ στα αποδυτήρια τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, με τον Παυλίδη στο 79' να σημειώνει το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ, δίνοντας στην ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η ανάγνωση της ισοπαλίας και ο σεβαστός κύριος Λοσάδα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Η ανάγνωση της ισοπαλίας και ο σεβαστός κύριος Λοσάδα!

Αλίμονο αν εμφανιζόταν… σε φάση απελπισίας και απογοήτευσης ο Ερνάν Λοσάδα, επειδή τερματίστηκε το απόλυτο σερί στην ψεσινή αναμέτρηση με την Ομόνοια.