Themasports teamΜε δυο γκολ του τρομερού Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα νίκησε 2-0 και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη που σημείωσε δύο τέρματα, η Μπενφίκα πέρασε από την έδρα της Τσάβες με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Πορτογαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, με τον Έλληνα επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 8' με με ένα υπέροχο μακρινό πλασέ. Ο ρυθμός του αγώνα μετά το ημίωρο έπεσε, με τους «αετούς» να πηγαίνουν με προβάδισμα στο σκορ στα αποδυτήρια τη λήξη του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα συνέχισε να έχει το πάνω χέρι, με τον Παυλίδη στο 79' να σημειώνει το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ, δίνοντας στην ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων της 10ης αγωνιστικής από το κανάλι της Ομόνοιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 21:01
Σεισμός στο τουρκικό ποδόσφαιρο, με την ομοσπονδία να παραπέμπει 1.024 ποδοσφαιριστές για στοιχηματικό σκάνδαλο, ανάμεσά τους 27 της πρώτης κατηγορίας και τον διεθνή Ερέν Ελμαλί της Γαλατασαράι!
10/11 @ 20:01
Με το χατ τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-1 επί της Θέλτα, ο Πολωνός έβαλε το όνομά του σε ένα ρεκόρ που διατηρούσαν οι Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Φέρεντς Πούσκας.
10/11 @ 12:52
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε σε γνωστά λημέρια και γέμισε με συγκίνηση όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα.
10/11 @ 08:28
Έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια ο Λένι Γουίλκενς, που άφησε το στίγμα του στο ΝΒΑ.
10/11 @ 00:29
Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Θέλτα στο Βίγκο και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης!
09/11 @ 23:51
Αλλαγή κατοίκου στο ρετιρέ της Serie A, με την Ίντερ να πηγαίνει στη διακοπή ούσα πρώτη στο πρωτάθλημα μετά το άνετο 2-0 επί της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο»!
BEST OF THEMASPORTS