Αν καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να δώσει τα χέρια με τον Ελ Αραμπί και να τον εντάξει στο δυναμικό του, θα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, έστω κι αν ο Μαροκινός άσος είναι πλέον 37 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλωστε, πως θα μπορούσε να έρθει Κύπρο νωρίτερα ένας τέτοιος παικταράς, σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας μας, όταν ακόμα και φέτος είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κοντά στα... δύο εκατομμύρια ευρώ;

Είναι αυτονόητο πως ο Ελ Αραμπί είναι πρόθυμος να ρίξει στα... «τάρταρα» τις απολαβές του για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Και ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να του διατηρήσει ζωντανό το κίνητρο για διακρίσεις και επιτυχίες, όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρώπη. Αγωνιζόμενος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο με... χαρακίρι η ομάδα της Λευκωσίας δεν θα καταφέρει να επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν δύο... «μαξιλαράκια». Σε περίπτωση αποκλεισμού τους στον Β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσουν στον Γ' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και αν αποκλειστούν κι εκεί, θα έχουν μία ακόμα - τελευταία - ευκαιρία για συμμετοχή σε όμιλο, αφού παίξουν στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ!

Που σημαίνει με απλά λόγια, ότι τους αρκεί μόλις μία πρόκριση για να δώσουν το παρών στη νεοσύστατη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, αν και στόχος τους θα είναι η League Phase του Γιουρόπα Λιγκ που θα έχει και περισσότερα έσοδα. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν η νεοσύστατη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλός και οι πιθανότητες για μία τέτοια υπέρβαση, περιορισμένες...

Επιστρέφοντας στο θέμα Ελ Αραμπί, η ευρωπαϊκή προοπτική του ΑΠΟΕΛ αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τον Μαροκινό άσο, παρότι δεν του λείπουν οι διακρίσεις. Όμως διψάει ακόμα για ποδόσφαιρο και όποτε αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έδειξε πως μόνο... τελειωμένος δεν είναι.

Ουσιαστικά, πρόκειται για περίπτωση... Βαλμπουενά και δεν θεωρούμε πως αποτελεί ρίσκο η απόκτηση του, γιατί τέτοιοι παίκτες, όταν έχουν όρεξη για μπάλα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και χωρίς να αγωνίζονται 90λεπτα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παλεύει για Ντόβενταν και Πούσκας ο ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
25/06 @ 15:39

Το παλεύει για Ντόβενταν και Πούσκας ο ΑΠΟΕΛ!

Εκτός από τον Σέρβο επιθετικό, Στέφαν Ντράζιτς που βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται ακόμα δύο ονόματα με τους οποίους οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι σε επαφές.

Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές ο Ντράζιτς-ThemaSports
25/06 @ 14:39

Στην Κύπρο για τις τελικές επαφές ο Ντράζιτς

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός, Στέφαν Ντράζιτς.

Τρεις συν μία κινήσεις-ThemaSports
25/06 @ 10:15

Τρεις συν μία κινήσεις

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία του και στο βάθος προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ

Πλησιάζει το ρεκόρ του...-ThemaSports
24/06 @ 22:01

Πλησιάζει το ρεκόρ του...

Ο ΑΠΟΕΛ έφθασε τα 7600 εισιτήρια διαρκείας, με τον στόχο των 8260 να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το πρώτο ΑΠΟΕΛίστικο μήνυμα του Κιντίγια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/06 @ 12:17

Το πρώτο ΑΠΟΕΛίστικο μήνυμα του Κιντίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε βίντεο από τα εργομετρικά παρουσιάζοντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τσάβι Κιντίγια και έστειλε το πρώτο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

ΑΠΟΕΛ: «Προπόνηση με αυτοπεποίθηση»-ThemaSports
23/06 @ 13:56

ΑΠΟΕΛ: «Προπόνηση με αυτοπεποίθηση»

To ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Τεχέρα γράφοντας «προπόνηση με αυτοπεποίθηση».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ