Επίσημο του Μιχαήλ στην Πάφο

Επίσημο του Μιχαήλ στην Πάφο

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυπελλούχους

Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου, διεθνή, Κύπριου τερματοφύλακα, Νεόφυτου Μιχαήλ.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ, 30 ετών (16/12/1993) ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία στην ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε κυρίως σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας όπως η Νέα Σαλαμίνα, ο Άρης Λεμεσού και ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Αγωνίστηκε επίσης στην Ελλάδα και τη Super League για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ανόρθωση Αμμοχώστου. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κύπρου και έχει αγωνιστεί σε συνολικά 106 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε το Νεόφυτο στη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία !

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Στροφή» για σταρ του Only Fans που έγινε διάσημη κάνοντας σεξ με 100 άτομα σε μια μέρα, πόσταρε βίντεο από τη βάπτισή της

«Στροφή» για σταρ του Only Fans που έγινε διάσημη κάνοντας σεξ με 100 άτομα σε μια μέρα, πόσταρε βίντεο από τη βάπτισή της

Η Λίλι Φίλιπς, δημιουργός ερωτικού περιεχομένου στην πλατφόρμα OnlyFans που προκάλεσε αίσθηση όταν ανακοίνωσε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με 100 άνδρες μέσα σε μία ημέρα για χάρη του content της - και ότι σκόπευε να επαναλάβει τον «μαραθώνιο» και με 1000 άνδρες - φαίνεται να αλλάζει σελίδα στη ζωή της.