Δηλώσεις στην "A Bola" για τον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε ο Ζέκα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρώτος μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Φώτης Ιωαννίδης και στην Πορτογαλία μίλησαν με τον Ζέκα για να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» παραχώρησε δηλώσεις στην "A Bola" τονίζοντας πως ο 24χρονος θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τα «λιοντάρια», έχει παρόμοια στοιχεία με τον Γκιόκερες, όμως, ξεκαθάρισε ότι ο Ιωαννίδης δεν τον έχει ρωτήσει κάτι για τη Σπόρτινγκ.

«Έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Γκιόκερες. Είναι γρήγοροι παίκτες, πολύ δυνατοί σε σωματική αντιπαράθεση, ο Ιωαννίδης μπορεί επίσης να πέσει χαμηλά στο γήπεδο και του αρέσει να πέφτει στην αριστερή πλευρά και μετά να μπαίνει μέσα και να σουτάρει.

Είναι πολύ καλός τεχνικά, είναι δύσκολο να του αφαιρέσεις την μπάλα, μπορεί να ντριμπλάρει καλά με έναν ή δύο παίκτες. Το βάθος της επίθεσης είναι κάτι που μπορείς να δουλέψεις και να το κάνεις καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική υπογραφή για τη Σπόρτινγκ», είπε αρχικά και στη συνέχει στάθηκε στο τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό αν αποχωρήσει.

«Όντας στην ίδια ομάδα με αυτόν, λέω ότι θα ήταν δύσκολο να τον χάσουμε, γιατί μας βοηθάει πολύ, αλλά θα είναι πάντα η επιλογή του και του Παναθηναϊκού. Αν συμβεί, η Σπόρτινγκ θα εξυπηρετηθεί πολύ

«Του είπα ότι βαρέθηκα να τον βλέπω στις ειδήσεις στην Πορτογαλία. Αλλά δεν με ρώτησε τίποτα για τη Σπόρτινγκ, είναι ένα συγκρατημένο παιδί σε αυτές τις καταστάσεις, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι μπορεί να έχει κάτι, ειδικά επειδή είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στον κλαμπ.

Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, με απίστευτο χαρακτήρα, είναι ένας άνθρωπος που θα τα πάει πάντα πολύ καλά με οποιονδήποτε συνάδελφο, είναι πολύ άμεσος και φτιάχνει ένα απίστευτο αποδυτήριο. Πιστεύω ότι η προσαρμογή θα του είναι πολύ εύκολη.

Νιώθω ότι είναι ένα παιδί που δεν υποχωρεί, πολύ δυνατό ψυχικά, όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, τότε μεγαλώνει κι άλλο, είναι πολύ ισχυρός σε αυτή την πτυχή της νοοτροπίας και σε σχέση με την πίεση του να παίζει για τη Σπόρτινγκ, έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει την πίεση στην Ελλάδα
».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ολυμπιακός στην καρδιά της Νέας Υόρκης: Συγχαρητήρια για το Conference League στον πύργο του Nasdaq-ThemaSports
25/06 @ 18:22

Ο Ολυμπιακός στην καρδιά της Νέας Υόρκης: Συγχαρητήρια για το Conference League στον πύργο του Nasdaq

Με μήνυμα το Nasdaq, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League.

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλο να γυαλίζει τα τρόπαια και να "θέλει κι άλλα"-ThemaSports
25/06 @ 18:22

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον Πορτογάλο να γυαλίζει τα τρόπαια και να "θέλει κι άλλα"

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια με όλα τα Κύπελλα που έχει κατακτήσει με τον Δικέφαλο, λέγοντας ότι θέλει κι άλλα.

Euro 2004: Η φοβερή ντρίμπλα του Ζαγοράκη, η κεφαλιά του Χαριστέα που «πάγωσε» την Γαλλία και… η Ελλάδα στα ημιτελικά! (-ThemaSports
25/06 @ 23:13

Euro 2004: Η φοβερή ντρίμπλα του Ζαγοράκη, η κεφαλιά του Χαριστέα που «πάγωσε» την Γαλλία και… η Ελλάδα στα ημιτελικά! (

Euro 2004, όταν η Ελλάδα πραγματοποιούσε την μια ιστορική εμφάνιση μετά την άλλη στο «ταξίδι» της μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, η Εθνική Ελλάδας «λύγιζε» την Γαλλία του Ζιντάν (και όχι μόνο), χάρη στην μαγική ντρίμπλα του Ζαγοράκη και την κεφαλιά του Χαριστέα, για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Τζίμας: «Να βελτιωθώ στη Γερμανία και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»-ThemaSports
25/06 @ 16:26

Τζίμας: «Να βελτιωθώ στη Γερμανία και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τζίμα, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία για λογαριασμό της Νυρεμβέργης όπου θα παίξει δανεικός για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

Προανήγγειλε την παραμονή του Κώτσιρα με... κάρτα του FIFA ο Παναθηναϊκός-ThemaSports
25/06 @ 12:38

Προανήγγειλε την παραμονή του Κώτσιρα με... κάρτα του FIFA ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.

Ολοταχώς για... «μετωπική» Αλαφούζου-Μαρινάκη στις εκλογές της Superleague!-ThemaSports
25/06 @ 10:45

Ολοταχώς για... «μετωπική» Αλαφούζου-Μαρινάκη στις εκλογές της Superleague!

Κόντρα "αιωνίων" στις εκλογές της Superleague, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει υποψήφιος αντί του Αχιλλέα Μπέου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ