Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Γεωργία ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο συκοφαντικών επιθέσεων, με αφορμή δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε υπόθεση ντόπινγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα αυτά, δε, ενώ ούτε η UEFA βεβαίωνε για κάτι τέτοιο ενώ τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο διεθνής σέντερ φορ είχαν δεσμευτεί ότι δεν θα αφήσουν τις αήθεις αυτές επιθέσεις αναπάντητες.


Όπως και έγινε, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ιωαννίδη κινήθηκαν νομικά προκειμένου να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για το γεγονός!

«Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους» ανέφερε σχετική ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Φαμπρίς Κα-ThemaSports
22/06 @ 19:20

Ανακοίνωσε τον Φαμπρίς Κα

Ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού Φαμπρίς Καχ μέχρι και το 2026.

Συνδέουν ΑΕΚ και Σμιντ στην Ελβετία-ThemaSports
22/06 @ 18:36

Συνδέουν ΑΕΚ και Σμιντ στην Ελβετία

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντομινίκ Σμιντ της Βασιλείας κάνει λόγο ελβετικό δημοσίευμα.

Πρόταση 4 εκατ. του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν!-ThemaSports
22/06 @ 17:03

Πρόταση 4 εκατ. του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν!

Όπως αποκαλύπτει έγκυρος ρεπόρτερ σε θέματα Λατινικής Αμερικής, ο Παναθηναϊκός παλεύει να κάνει δικό του τον αριστερό εξτρέμ της Γκρέμιο, καταθέτοντας πρόταση 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ποιος είναι ο 28χρονος Αργεντινός.

AEK: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, πάει για δύο τερματοφύλακες η Ένωση-ThemaSports
22/06 @ 12:35

AEK: «Κόπηκαν» Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, πάει για δύο τερματοφύλακες η Ένωση

Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς αποτελούν παρελθόν και η Ένωση θα κάνει δύο μεταγραφές στη θέση «1»...

«Βόμβα» από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας: «Ο Μπακασέτας αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό»!-ThemaSports
22/06 @ 12:10

«Βόμβα» από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας: «Ο Μπακασέτας αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό»!

Δημοσίευμα από κορυφαίο ΜΜΕ της Τουρκίας, τονίζει πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του, να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του! Ποιος σύλλογος φέρεται να βρίσκεται σε «πρώτο πλάνο».

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μακέντα - Το κασέ του και η... διπλή «χυλόπιτα»!-ThemaSports
22/06 @ 08:15

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Μακέντα - Το κασέ του και η... διπλή «χυλόπιτα»!

Σύμφωνα με σημερινό (22/06) δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ και του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, κυκλοφορεί ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, που ο ίδιος και η οικογένεια του θα ήθελαν να είναι στην Ελλάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ