Απίθανη διαφήμιση της Adidas ενόψει Euro με Μπέλιγχαμ και το «Hey Jude» των Beatles (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη διαφήμιση της Adidas ενόψει Euro με Μπέλιγχαμ και το «Hey Jude» των Beatles (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την καταπληκτική διαφήμιση της Adidas για την Αγγλία και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Το Euro είναι προ των πυλών και οι φίλοι της Αγγλίας καρτερούν από το... 1966 έναν τίτλο σε μεγάλη διοργάνωση.

Η νέα διαφήμιση της Adidas με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έρχεται για να παρουσιάσει τον άνθρωπο που ενσαρκώνει τις ελπίδες ενός ολόκληρου έθνους.

Θυμίζει τις αποτυχίες των περασμένων ετών που σκόρπισαν την απογοήτευση σε όλο το Νησί, υπό τους ήχους του «Hey Jude» των Beatles και μέσα από τους στίχους του αναφέρει «... πάρε ένα λυπητερό τραγούδι και καν' το καλύτερο».

Στο σποτάκι μεταξύ αρκετών απλών φίλων της Αγγλίας πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δρακόντεια μέτρα: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι για το Απόλλων–ΑΠΟΕΛ

Δρακόντεια μέτρα: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι για το Απόλλων–ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium στη Λεμεσό, την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026 και ώρα 7.00 το βράδυ.