Απίθανη διαφήμιση της Adidas ενόψει Euro με Μπέλιγχαμ και το «Hey Jude» των Beatles (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη διαφήμιση της Adidas ενόψει Euro με Μπέλιγχαμ και το «Hey Jude» των Beatles (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την καταπληκτική διαφήμιση της Adidas για την Αγγλία και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Το Euro είναι προ των πυλών και οι φίλοι της Αγγλίας καρτερούν από το... 1966 έναν τίτλο σε μεγάλη διοργάνωση.

Η νέα διαφήμιση της Adidas με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έρχεται για να παρουσιάσει τον άνθρωπο που ενσαρκώνει τις ελπίδες ενός ολόκληρου έθνους.

Θυμίζει τις αποτυχίες των περασμένων ετών που σκόρπισαν την απογοήτευση σε όλο το Νησί, υπό τους ήχους του «Hey Jude» των Beatles και μέσα από τους στίχους του αναφέρει «... πάρε ένα λυπητερό τραγούδι και καν' το καλύτερο».

Στο σποτάκι μεταξύ αρκετών απλών φίλων της Αγγλίας πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αντισυνταγματικός ο νόμος για τραπεζικούς λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων – Τι αποφάσισε το Ανώτατο

Αντισυνταγματικός ο νόμος για τραπεζικούς λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων – Τι αποφάσισε το Ανώτατο

Ως ανεπίτρεπτη παρέμβαση στο δικαίωμα του «συμβάλλεσθαι ελευθέρως», η οποία αντίκειται στο Άρθρο 26 του Συντάγματος, έκρινε, την Τρίτη, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την πρόταση νόμου με τίτλο: «Ο περί της Συγκρισιμότητας των Τελών, της Αλλαγής Λογαριασμού Πληρωμών και της Πρόσβασης σε Λογαριασμούς Πληρωμών από τις Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις Νόμος του 2026», που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον Μάρτιο.

BEST OF THEMASPORTS