Η 11άδα του Άρη για το φιλικό με την Πολισία Ζίτομιρ
Τελευταίο φιλικό (18:30 ) του Άρη στην Αυστρία με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhytomir, πριν η «Ελαφρά ταξιαρχία» πάρει το αεροπλάνο επιστροφής στη βάση της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο διεθνής παρατηρητής μας Κωστάκης Καπιτανής έχει επιλεγεί να είναι ένας εκ των δέκα παρατηρητών διαιτησίας της διοργάνωσης, κάτι που αποτελεί σημαντική αναγνώριση, τόσο για τον ίδιο όσο και για τη διαιτησία μας γενικότερα.
Ο πρώτος αγώνας στον οποίο έχει οριστεί ο κ.Καπιτανής είναι αυτός που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στην Κολωνία μεταξύ της Ουγγαρίας και της Ελβετίας.
Οι παρατηρητές διαιτησίας που έχουν οριστεί στην τελική φάση του EURO 2024:
Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο), Κύρος Βασσάρας (Ελλάδα), Κώστας Καπιτανής (Κύπρος), Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία), Νταβίντ Φερνάντεζ (Ισπανία), Λουζ Φρόχλιτζ (Γερμανία), Νίκολα Ριζζόλι (Ιταλία), Τόμας Μικούλσκι (Πολωνία), Χιου Ντάλλας (Σκωτία), Ντάρκο Τσέφεριν (Σλοβενία).